Connect with us

FOTBAL

Sportul Șimleu și-a încheiat cantonamentul cu un amical la Cluj-Napoca

Gruparea de sub Măgură a jucat sâmbătă cu juniorii republicani U19 de la Universitatea Cluj. Clujenii au condus cu 2 – 0, dar Sportul Șimleu a avut puterea să revină și a câștigat cu 3 – 2

După o săptămână plină în care a efectuat un cantonament pe plan local, Sportul Șimleu și-a încheiat stagiul de pregătire cu un amical jucat la Cluj-Napoca, împotriva juniorilor U19 de la Universitatea.

Șimleuanii au început ezitant și au fost conduși cu 2 – 0, clujenii marcând după două greșeli personale în tabăra adversă. Elevii lui George Zima au strâns rândurile și au arătat un alt joc, mai ales în repriza secundă.

Sportul Șimleu a revenit de la 2 – 0 și a reușit egalarea prin golurile lui Gueya Mansour și Bogdan Ciaca. Gruparea de sub Măgură a dat lovitura și a câștigat cu 3 – 2, prin reușita lui Lazăr Zoltan, cel care arată o formă bună în jocurile amicale, fiind la a treia reușită din această iarnă.

”U” Cluj U19 – Sportul Șimleu 2 – 3 (2 – 1)

Au marcat: Gueye Mansour, Bogdan Ciaca și Lazăr Zoltan

Sportul: Sipos Jozsef – Răzvan Pop, Marius Leitan, Gabriel Caba, Claudiu Petruș, Bodiș Norbert, Luigi Pop, Daniel Contraș, Adelin Neaga, Bogdan Ciaca și Gueye Mansour. Au mai intrat: Paul Cosma, Raul Cristuțiu – Bogdan Oltean, Olimpiu Ardelean, George Pop, Alexandru Crișan, Vlad Pop, Sebastian Pop, Eduard Trinka, Lazăr Zoltan și Silviu Crișan. Antrenor: George Zima

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL