Connect with us

Actualitate

Oficial. Avocatul Bogdan Ilea a devenit secretar de stat în Ministerul Justiţiei

Sălăjeanul a fost numit în această funcţie printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîțu, care a fost semnată în cursul zilei de joi

Avocatul sălăjean, Bogdan Ilea, a devenit oficial secretar de stat în Ministerul Justiţiei, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu, care a fost semnată în cursul zilei de joi.

Bogdan Ilea este avocat din anul 2005. În urmă cu şanse ani, când avea doar 33 de ani, el a fost ales decan al Baroului Sălaj, fiind cel mai tânăr decan din ţară.

De-a lungul anilor, tânărul avocat a ocupat şi alte funcţii înalte, precum cea de preşedinte – cu rang de secretar de stat – în cadrul Agenției Domeniilor Statului, dar şi membru în Consiliul de Administrație al Regiei Administraţia Română a serviciilor de trafic aerian (ROMATSA).

La alegerile parlamentare din decembrie 2020, Bogdan Ilea s-a aflat pe locul 1 pe lista Partidului Naţional Liberal – filiala Sălaj – pentru Senat.

Din noua funcţie, Bogdan Ilea vrea să îşi aducă aportul la îmbunătățirea sistemului judiciar, sperând într-o mai bună funcționare a acestuia.

Pe durata exercitării demnităţii publice, atribuţiile de Decan al Baroului Sălaj, vor fi preluate de prodecan sau de un consilier desemnat de Consiliu. Activitatea de avocatură SCA ILEA şi Asociaţii va fi continuată de avocaţii din cadrul societăţii: Av Coordonator Raluca Ilea, Av partener Cristina Duca şi Av colaborator Alexandra Bogdan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate