Connect with us

FOTBAL

Ismael Guiti, scos din circuit de către un coleg

Experminentatul fundaş de la Sportul Şimleu a fost accidentat în amicalul cu Luceafărul Oradea chiar de către portarul Paul Cosma, la o ieşire pe centrare. Guiti s-a ales cu o lovitură în maxilar, dar şi cu o accidentare la genunchi, fapt pentru care a devenit indisponibil pentru câteva săptămâni

Cu mai puţin de trei săptămâni până la reluarea campionatului, Sportul Şimleu a primit o lovitură grea şi nu mai poate conta pe unul dintre cei mai importanţi jucători din lot. Este vorba de fundaşul Ismael Guiti  care a devenit indisponibil pentru câteva săptămâni, fiind scos din circuit chiar de către un coleg. S-a întâmplat la amicalul dintre Luceafărul Oradea şi Sportul Şimleu, la o fază la care portarul Paul Cosma a ieşit pe o centrare şi l-a lovit în maxilar pe fundaşul Şimleului. Lovitura a fost atât de puternică încă jucătorul acuză dureri şi acum, astfel că din această cauză el a ratat cantonamentul. Tot la faza respectivă, Ismael Guiti s-a mai ales cu o accidentare la genunchi, după ce portarul la căzut pe el şi din câte se pare fundaşul are o entorsă.

“Este o problemă mai delicată cu Ismael Guiti. În amicalul cu Luceafărul, la o ieşire neispirată a lui Paul Cosma, a fost lovit cu pumnul în maxilar şi portarul a căzut pe el.Se pare că la genunchi are o entorsă, dar la maxilar are dureri şi este indisponibil. Din păcate va rata cantonamentul şi nu ştim dacă îl vom avea apt pentru primul meci oficial. Sper ca măcar în etapa a II-a să îl avem la dispoziţie”, a spus antrenorul George Zima.

Ismael Guiti este printre jucătorii cu cele mai multe minute bifate la Sportul Şimleu, echipă pentru care a marcat şi două goluri în campionat.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL