Connect with us

FOTBAL

Adrian Micaş, căpitan la Recea în primul meci oficial din 2021!

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani şi-a condus echipa din teren în meciul cu Concordia Chiajna, meci încheiat la egalitate, scor 0 – 0


Liga a II-a s-a reluat la finalul săptămânii trecute cu etapa a XVI-a, după aproape două luni de pauză. Toţi cei patru sălăjeni din acest eşalon au evoluat pentru echipele lor. Romario Rus a debutat la ASU Poli Timişoara, Alex Băican a evoluat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu în disputa pierdută de gorjeni împotriva Universităţii Cluj, iar Adrian Micaş şi Alexandru Cherecheş s-au duelat între ei.

S-a terminat 0 – 0, pe un teren de joc dificil şi până la urmă acest egal nu prea ajută nicio echipă, ambele echipe fiind în partea a doua a clasamentului, Chiajna (locul 14, 16 puncte), Recea (locul 16, 15 puncte). De precizat că maramureşenii au şi un joc mai puţin disputat.

Una peste alta, să menţionăm faptul că Adrian Micaş a fost căpitan la ACS Fotbal Comuna Recea, mijlocaşul primind încrederea antrenorului Florin Fabian. Micaş a făcut un meci bun, dând siguranţă la mijlocul terenului.

A fost al doilea meci din acest sezon în care Adi Micaş a purtat banderola de căpitan al echipei, după ce a fost căpitan şi în duelul cu CSM Slatina din tur.

De precizat că în finalul turului, căpitanul echipei din Recea a fost tot un sălăjean, Romario Rus. Odată cu transferul acestuia la ASU Poli Timişoara, postul de lider din teren a rămas vacant, iar Florin Fabian l-a ales pe Adi Micaş pentru meciul cu Concordia.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a început fotbalul la AS Chieşd, după care a învăţat ABC-ul fotbalului la Viitorul Zalău şi pe urmă la LPS Satu Mare. A fost ochit de Ioan Ovidiu Sabău care l-a transferat la “U” Cluj, echipă cu care a promovat în Liga a II-a.

În ultimii doi ani, “U” Cluj l-a împrumutat pe Micaş la ACS Fotbal Comuna Recea, echipă cu care, de asemenea, la finele sezonului trecut, sălăjeanul a promovat în Liga a II-a.

La gruparea ilfoveană, Alex Cherecheş a fost titular, având şi el o prestaţie bună.

Sursa foto: ACSF Maramures Recea

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL