Connect with us

FOTBAL

Bonus după înfrângeri. SCM Zalău, mai multe jocuri amicale până la reluarea campionatului. PROGRAMUL meciurilor

Pentru a pune la punct lucrurile care nu funcţionează cum trebuie în echipă, SCM Zalău şi-a mai programat un joc de verificare şi în total va mai juca 4 partide amicale până la confruntarea cu Someşul Dej


SCM Zalău este pe final de pregătire, însă  din punct de vedere tehnico-tactic, mai are unele aspecte de îmbunătăţit. S-a văzut acest lucru în cele două partide amicale de săptămâna trecută, pe care le-a pierdut cu Progresul Şomcuta Mare şi Avântul Reghin.

Pentru a pune la punct lucrurile care nu funcţionează cum trebuie în echipă, conducerea tehnică a mai programat un joc de verificare.

Astfel pe 3 martie a fost fixat un joc amical cu Recolta Dorolţ, o formaţie din Liga a IV-a Satu Mare, dar până atunci, SCM Zalău are două jocuri amicale care se vor juca pe terenul de la Treznea. Miercuri, de la ora 13.00, formaţia zălăuană are ocazia revanşei în faţa celor de la Progresul Şomcuta Mare, urmând ca sâmbătă, tot de la ora 13.00 să joace cu Unirea Ungheni.

Ambele jocuri sunt programate pe terenul din Treznea, astfel că SCM Zalău va avea ocazia să joace pentru prima dată în această iarnă, pe un teren cu iarbă naturală.

Suprafaţa de joc de la terenul din Treznea nu se prezintă în cele mai bune condiţii, dar SCM Zalău a ales să joace aceste două partide în comuna de sub Meseş pentru a proteja gazonul de pe Municipal.

“Important să tragem nişte concluzii după cele două înfrângeri şi să se vadă o îmbunătăţire în joc. Sper să putem intra pe terem de iarbă naturală, fiindcă şi asta este o problemă pentru noi. Nu este tot una să joci pe sintetic, sau pe teren de iarbă”, spune antrenorul Marius Paşca.

Ultimul amical din perioada de pregătire va avea loc pe 6 martie, cu Unirea Ungheni, de data aceasta la Ungheni.


Amicalele pe care le mai dispută SCM Zalău până la reluarea campionatului:

Azi, ora 13.00: SCM Zalău – Progresul Şomcuta Mare

Sâmbătă: SCM Zalău – Unirea Ungheni

03.03: Recolta Dorolţ – SCM Zalău

06.03: Unirea Ungheni – SCM Zalău


Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL