Connect with us

Actualitate

VIDEO – Imagini revoltătoare la Şimleu Silvaniei. Două minore au fost lovite şi umilite în plină stradă!

Poliţiştii din Şimleu Silvaniei s-au autosesizat din oficiu, însă IPJ Sălaj anunţă că nu a fost depusă nicio plângere. Scenele au avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână


Teribilismul din ziua de astăzi parcă atinge cote maxime, dacă am putea folosi o astfel de exprimare.

Din păcate sunt tot mai puţini cei care se pot lăuda cu cărţile pe care le-au citit în ultimii ani, pentru că e mult mai “cool” să te lauzi că poţi să bei o ladă de bere, deşi poate nici nu ţi s-a uscat bine cerneala pe buletin.

Şi bullying-ul este la modă, iar copiii teribilişti se afişează pe facebook în timp ce lovesc şi umilesc alţi copii.

După cazurile de la Zalău, unde o minoră a fost bătută şi violată în zona Kaufland, iar o altă minoră de 16 ani a fost supusă unor umilințe de necrezut de către alte patru adolescente, în timp ce trei tineri le instigau pe agresoare, un caz revoltător a avut loc şi la Şimleu Silvaniei.

În zilele trecute, un video în care o tânără loveşte şi umileşte alte două tinere în plină stradă a ajuns viral pe facebook.

După vizualizarea imaginilor, poliţiştii sălăjeni s-au autosesizat din oficiu, însă anunţă că până în prezent nu a fost depusă nicio plângere.

“Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Șimleu Silvaniei s-au sesizat din oficiu, la data de 19 februarie a.c. Fapta a fost comisă la data de 15 februarie a.c., iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. Până în prezent nu a fost depusă plângere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea și probarea întregii activități infracționale”, transmite IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate