Connect with us

Actualitate

Descindere cu mascaţi la Gârceiu!

Poliţiştii au reţinut două persoane în urma percheziţiilor


La data de 18 februarie, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, ora 10.43, de către un bărbat, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în noaptea de 17 spre 18 februarie, în locuinţa părinţilor şi ar fi sustras suma de aproximativ 100.000 lei şi două sticle de alcool.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău, împreună cu colegii lor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au efectuat duminică, 21 februarie, două percheziţii domiciliare în localitatea Gârceiu, comuna Crişeni, la locuinţele a două persoane bănuite de comiterea faptei.

Percheziţiile au avut loc în “Dallas” din Gârceiu, acolo unde trăieşte comunitatea de romi.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe bunuri şi bani, despre care există suspiciunea că ar proveni din activitatea infracţională.

“În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, două persoane, de 19, respectiv 27 de ani, au fost reţinute şi depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea luării unei măsuri preventive.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie ă înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, spune Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate