Connect with us

Actualitate

Femeia implicată în accidentul din Zalău a decedat la spital

În ciuda eforturilor medicilor, femeia a suferit răni incompatibile cu viaţa şi s-a stins pe patul de spital


La data de 21 februarie a.c., ora 14.56, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe strada Cetății, din municipiul Zalău, a avut loc un accident rutier cu o persoană încarcerată.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 74 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul din direcția Moigrad spre Zalău, pe un sector de drum în aliniament, a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu o maşină, condusă de un bărbat de 50 ani, tot din Zalău.

În urma evenimentului, pasagera de pe locul din dreapta faţă în autoturismul condus de şoferul de 74 de ani, a fost transportată la spital pentru investigaţii. Ulterior s-a prezentat la spital şi bărbatul de 74 de ani, pentru un consult de specialitate. În ciuda eforturilor depuse de medici, pasagera a decedat la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.  

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate