Connect with us

HANDBAL

HC Zalău se vede la TV în partida cu Gloria Buzău

Meciul are loc în această după-amiază, de la ora 16.00 şi va fi transmis de TVR

Doar trei etape s-au disputat în acest an, în Liga Naţională de handbal feminin, iar turul încă nu s-a terminat, mai fiind de jucat şase runde până la finalul primei părţi de campionat. Nici nu se cunoaşte o dată exactă când se va termina turul, deoarece FRH a făcut un program doar pentru următoarele săptămâni şi a “bătut” în cuie doar următoarele două etape.

Miercuri şi joi la Sf. Gheorghe este programată etapa a X-a, capul de afiş al rundei fiind derby-ul dintre CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea. Partida se  dispută joi, de la ora 18.30, în Sepsi Arena, şi va fi televizată de TVR 1.

 În deschiderea marelui derby are loc partida dintre HC Zalău şi Gloria Buzău, meci care captează atenţia deţinătorului drepturilor TV, care va transmite meciul pe TVR 1, de la ora 16.00.

Se anunţă un meci interesant, în care HC Zalău are de înfruntat o echipă fruntaşă, care ocupă locul 5 şi se bate şi în acest campionat pentru o poziţie care asigură calificarea în cupele europene.

HC Zalău a mai fost televizat în acest sezon la trei jocuri de la al doilea turneu al Ligii Naţionale, care a avut loc în octombrie anul trecut, la Sfântu Gheorghe. Atunci s-au putut vedea pe micile ecrane partidele cu Gloria Bistriţa, Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL