Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: “Ne-am aşteptat să obţinem 3 puncte cu U Cluj, o echipă modestă, care a învins Zalăul doar o singură dată în 30 de ani”

Managerul de la SCM Zalău se aştepta ca echipa sa să câştige 3 puncte în confruntarea cu formaţia clujeană, care are eşecuri pe linie în faţa Zalăului, cu excepţia sezonului trecut, când “U” a învins-o pe Volei Municipal. Feher spune că partida de duminică a fost un antrenament reuşit pentru SCM, meci în care antrenorii au putut trimite în teren şi jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon


De trei ori s-a întâlnit SCM Zalău cu “U” Cluj în acest sezon şi de fiecare dată a câştigat fără nicio emoţie. A fost 3 – 0 în tur, la turneul de la Craiova şi 3 – 0 în faza I a Cupei României, tocmai la Cluj-Napoca.
Duminică după-amiază, gruparea zălăuană s-a impus cu acelaşi scor, într-un meci ce a durat doar 62 de minute.
A fost ca un antrenament oficial pentru SCM Zalău, în care antrenorii au trimis în teren şi jucătorii care au evoluat mai puţin.

“A fost un antrenament bun pentru noi şi ne-am aşteptat să obţinem cele 3 puncte, pentru că “U” Cluj este o echipă modestă care a învins Zalăul doar o singură dată, în ultimii 30 de ani. Nu s-a pus problema învingătoarei şi ne bucurăm că jucătorii rămân concentraţi la joc chiar şi când jucăm în compania echipelor mici.Cu echipele mai slabe, noi dăm şansa să joace pe cât posibil şi jucătorilor care au evoluat mai puţin. Şi titularii au făcut un antrenament bun. A fost un meci pe care l-am controlat în totalitate, iar victoria a fost facilă, fiindcă “U” Cluj nu a beneficiat nici de prezenţa antrenorilor care au avut COVID-19, iar echipa a fost însoţită la Zalău doar de magazionerul clubului”, a spus Adrian Feher, managerul de la SCM Zalău.

Ultima dată când “U” Cluj a câştigat în faţa unei echipe din Zalău s-a întâmplat în sezonul trecut, în urmă cu un an, când gruparea clujeană s-a impus cu 3 – 1 în faţa celor de la Volei Municipal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1