Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, victorie în 62 de minute cu “U” Cluj

Echipa pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr nu a avut nicio emoţie în faţa clujenilor pe care i-a învins în minim de seturi în doar 62 de minute


SCM Zalău a debutat perfect la turneul pe care l-a găzduit în acest final de săptămână, reuşind o victorie în minim de seturi în faţa celor de la SCMU Craiova.

După o zi de pauză, echipa pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr a disputat şi al doilea meci programat la acest turneu, cu “U” Cluj, deznodământul fiind acelaşi, doar desfăşurarea partidei fiind diferită.

SCM Zalău a trecut cu 3 – 0 de “U” Cluj, însă, a fost o victorie mult mai uşoară decât cea obţinut în faţa puternicei SCMU Craiova.

De 21 de minute a avut SCM Zalău pentru a-şi adjudeca primul set, parţial în care clujenii au reuşit 18 puncte. În setul al doilea, zălăuanii au fost şi mai atenţi şi mai precişi, astfel că după alte 20 de minute şi-au adjudecat şi setul al doilea.

În al treilea set, tot SCM Zalău a controlat jocul şi în doar 21 de minute şi-a adjudecat şi acest parţial. Astfel, în doar 62 de minute, zălăuanii au obţinut o victorie importantă care îi apropie şi mai mult de o prezenţă în play-off-ul Diviziei A1.

Andrei Mihalescu a fost cel mai bun jucător zălăuan, cu 13 puncte reuşite, fiind urmat în acest clasament de Nicolas Dos Santos cu 10 puncte.


SCM Zalău – “U” Cluj 3 – 0 (18, 15, 20)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1