Connect with us

FOTBAL

Dan Ghiurco – primarul oraşului Jibou: “Ne dorim să promovăm în Liga a III-a”

Primarul oraşului Jibou îşi manifestă susţinerea faţă de Rapid Jibou şi afirmă că autorităţile locale vor asigura  condiţiile necesare pentru o promovare în eşalonul superior. Aceasta, cu atât mai mult cu cât apele Someşului nu s-au liniştit însă la Jibou, după decizia AJF-ului de anul trecut când Sportul Şimleu a fost desemnată campioană, deşi jibouanii stăteau mai bine la capitolul meciurilor directe

La Jibou încă este supărare mare după decizia AJF-ului de anul trecut de a o desemna campioană pe Sportul Şimleu, deşi cele două formaţii erau la egalitate de puncte, iar la capitolul meciuri directe, jibouanii stăteau mai bine. Însă, echipa din Şimleu a fost pe locul 1 datorită golaverajului mai bun.

Una peste alta, timpul a trecut şi chiar dacă fotbalul amator nu s-a reluat, echipele aşteaptă un semn de la autorităţi, o speranţă că în curând vor debuta şi competiţiile din fotbalul amator.

A fost supărare mare la Jibou anul trecut, dar primarul Dan Ghiurco anunţă că obiectivul pentru noul sezon nu se modifică şi asigură că Rapid Jibou se va bucura în continuare de sprijinul autorităţilor locale.

“Încă nu sunt împăcat cu decizia AJF-ului de anul trecut. Ne-am fi dorit să jucăm măcar un meci, ca şi o finală, cu Sportul Şimleu pentru desemnarea campioanei. Dar din păcate nu s-a putut şi asta a fost situaţia. Asta este. În continuare aşteptămun răspuns de la Federaţia Română de Fotbal cu privire la startul campionatelor din fotbalul amator. În ceea ce priveşte obiectivul echipei Rapid Jibou, rămâne acelaşi, promovarea în Liga a III-a. Prin această promovare, Rapid Jibou ar fi un ambasador bun pentru comunitatea din Jibou”.

Dan Ghiurco – primarul oraşului Jibou

La Jibou se pune accent şi pe centrul de copii şi juniori

Dan Ghiurco este un împătimit al sportului şi după cum a spus, în mandatul său de primar, sportul se va bucura de susţinere din partea autorităţilor locale. De altfel, pe lângă echipa de seniori care se luptă pentru promovarea în Liga a III-a, Rapid Jibou se laudă şi cu un centru de copii şi juniori bine pus la punct care numără aproximativ 150 de copii.

“Dorim să avem în continuare la fel de mulţi copii legitimaţi precum înainte de pandemie, poate chiar mai mulţi”, spune Vlad Paşcalău – viceprimarul oraşului Jibou, care a activat ca antrenor în cadrul clubului.

Rapid Jibou este printre puţinele echipe din Sălaj care are grupe de copii, la toate categoriile de vârstă, C, D, E, Gheorghe Ene şi Gheorghe Ola.

Se doreşte “repatrierea” jucătorilor din Jibou

Rapid Jibou vrea să profite de situaţia incertă de la Gîlgău şi îşi doreşte repatrierea jucătorilor jibouani ce au activa la Dumbrava în ultimul sezon.

“În afară de Bogdan Ciaca nu a plecat niciun jucător important. Mai mult, ne dorim să îi repatriem pe jucătorii care au evoluat la alte echipe, precum Marius Haiduc sau Raul Brînduşe”, a precizat Vlad Paşcalău.

Marius Haiduc, unul dintre cei mai buni jucători din Liga a IV-a, evoluează acum la Dumbrava Gîlgău

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 10 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL