Connect with us

FOTBAL

Ghinion pentru Vlad Morar

Transferat la început de retur la Gaz Metan Mediaş, sălăjeanul nu a apucat să joace niciun meci pentru Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul din Crişeni nu a fost nici măcar în lot, el fiind în carantină din cauza faptului că a avut coronavirus


Deşi în turul de campionat a marcat 3 goluri în cele 12 meciuri în care a jucat, Vlad Morar s-a despărţit de UTA, deoarece nu a mai intrat în planurile antrenorului pentru a doua parte de campionat.

Sălăjeanul nu a rămas mult timp fără echipă, iar pe adresa sa au venit multe oferte, dar Morar a ales să continue tot în Liga 1 şi a semnat cu Gaz Metan Mediaş.

Fotbalistul a venit cu planuri mari la noua sa echipă şi la prezentarea oficială a şi declarat că îşi propune să marcheze cât mai multe  goluri şi să pună umărul la calificarea în play-off-ul Ligii 1.

“Sunt bucuros că am venit la Mediaş şi sper ca la final de campionat să ne atingem obiectivele. Să sperăm că vom obţine calificarea în play-off. Îmi propun să marchez cât mai multe goluri, dar cel mai important este ca echipa să câştige. Proiectul de la Gaz Metan m-a determinat să vin la Mediaş şi echipa care este foarte bună. După primul antrenament mi-am dat seama că avem un lot  cu calitate”, a spus Vlad Morar la prezentarea oficială.

Din păcate pentru jucător a urmat un moment delicat, care l-a împiedicat să intre în circuitul echipei.

Vlad Morar a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, astfel că sălăjeanul a trebuit să intre în carantină. Informaţia a fost dată publicităţii de către antrenorul Mihai Teja, după meciul cu Hermannstadt.

“Vlad Morar a avut coronavirus şi a trebuit să stea în carantină. Vom avea mai multe soluţii în ofensivă după revenirea lui”, a spus antrenorul.

Din cauza COVID-19, Vlad Morar a ratat nu mai puţin de şase etape, dar ar putea reveni în circuit la final de săptămână, când Gaz Metan Mediaş va juca în deplasare la FC Botoşani.

Cu 28 de puncte acumulate în 22 de etape, Mediaşul se află pe locul 8, cu şanse reale de a prinde play-off-ul.

Să mai spunem că sălăjeanul are ocazia să lucreze din nou sub comanda lui Mihai Teja, cu care lucrat în seznul trecut şi la FC Voluntari.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL