Connect with us

FOTBAL

Săptămână plină pentru Sportul Şimleu. Trei amicale în patru zile

Sportul Şimleu va juca miercuri la Oradea cu Crişul Chişineu-Criş, iar vineri o va întâlni pe Luceafărul. La o zi distanţă va avea loc şi cel mai tare amical al iernii cu ACS FC Recea, grupare din Liga a II-a


Sportul Şimleu vrea să fie cât mai bine pregătită până la reluarea campionatului, iar elevii lui George Zima vor să profite la maxim de cele şase săptămâni până la primul meci oficial.

În prima săptămână, Sportul Şimleu s-a pregătit pe plan local şi a susţinut un meci amical cu Recolta Dorolţ, dar a doua săptămână este mult mai intensă, având în vedere că gruparea de sub Măgură va susţine trei partide amicale, cu adversari buni, din Liga a III-a şi Liga a II-a.

Miercuri, de la ora 13.30, Sportul Şimleu va juca pe terenul sintetic de la LPS Oradea cu Crişul Chişineu-Criş, liderul din Seria a VIII-a a Ligii a III-a.

Tot la aceeaşi locaţie va avea loc meciul amical cu Luceafărul Oradea, programat vineri, de la ora 13.00.

O zi mai târziu, Sportul Şimleu va susţine amicalul iernii, cu ACS FC Recea, formaţie care ocupă locul 18 în Liga a II-a.

“Vineri şi sâmbătă voi împărţi echipa în două şi voi da şansa tuturor jucătorilor să evolueze”, a spus antrenorul George Zima.

Până la reluarea campionatului, gruparea de sub Măgură va mai disputa amicale cu Sănătatea Cluj, Unirea Dej, dar va mai juca şi cu Luceafărul Oradea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL