Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău pregăteşte revanşa în faţa Craiovei

Eliminată din Cupa României de olteni, gruparea de sub Meseş are ocazia să se revanşeze peste 10 zile, la meciul din campionat, care se va disputa la Zalău

Încă din primul sezon, SCM Zalău îşi propune o clasare în primele patru locuri, ceea ce i-ar permite o calificare în cupele europene. După 12 etape, gruparea de sub Meseş este în grafic şi se află pe locul 2, cu 28 de puncte acumulate şi vrea până la final de retur să rămâne în zona locurilor 1 – 4.

Toată concentarea se îndrepată spre campionat şi spre următorul joc, care va fi tot cu SCMU Craiova. SCM Zalău va avea ocazia revanşei după eliminarea din Cupa României la partida care se va disputa vinerea viitoare, la Zalău.

“Pentru noi, adeăvratul meci cu SCMU Craiova va fi cel din campionat, de săptămâna viitoare. Va fi cu totul altfel, fiindcă jucăm acasă şi suntem focusaţi pe importanţa acestui joc.  Sper să ne mobilizăm la maxim şi să obţinem un rezultat bun. Pentru noi este foarte important campionatul, deoarece ne dorim să ne clasăm în primele patru locuri. Este un meci foarte important, deoarece în cazul unei victorii ne consolidăm locul din clasament şi vom avea şanse mai mari să terminăm returul în primele patru locuri”, ne-a declarat Sorin Pop.

SCM Zalău a jucat până acum de două ori cu SCMU Craiova. În tur a pierdut cu 3 – 0, iar tot o înfrângere cu 3 – 0 s-a consemnat şi la partida din sferturile Cupei României. 

Şi managerul Adrian Feher este convins că altfel vor sta lucrurile în partida de vinerea viitoaare, din cadrul turneului de la Zalău.

“Până atunci îl vom avea la dispoziţie pe Charapovic şi cu siguranţă vom arăta altfel. Altul va fi rezultatul la meciul din campionat cu SCMU Craiova”, a precizat Adrian Feher.

La turneul de la Zalău, care are loc în perioada 12 – 14 februarie mai participă şi “U” Cluj.

SCM Zalău va juca în 12 februarie cu SCMU Craiova, iar partida cu “U” Cluj va avea loc pe 14 februarie.

Este singurul turneu pe care îl găzduieşte SCM Zalău în retur, urmând ca restul partidelor să le joace la turneele organizate de Explorări Baia Mare, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1