Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca, după victoria Zalăului cu “U”, chiar la Cluj: “Rezultatul este mai mult decât satisfăcător”

SCM Zalău a învins cu 2 – 1 pe “U” Cluj, într-un meci disputat în Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca


SCM Zalău a reuşit să învingă “U” Cluj, scor 2 – 1, graţie golurilor marcate de Florin Istrate din lovitură liberă şi Sergiu Pop. Meciul s-a disputat astăzi, pe terenul din Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca.

Chiar dacă a fost doar un meci amical, este un rezultat bun pentru SCM Zalău şi o victorie de moral care va creşte încrederea echipei în vederea abordării returului din Liga a III-a.

Antrenorul Marius Paşca nu are cum să se declare, decât mulţumit de rezultat, mai ales că SCM Zalău se află şi în cantonament în această perioadă.

“Este un meci de pregătire, dar rezultatul este mai mult decât satisfăcător, ţinând cont de faptul că am jucat cu Universitatea Cluj, o echipă de tradiţie care evoluează în Liga a II-a. Venim şi pe fondul de oboseală acumulat în cantonament, astfel că satisfacţie este mult mai mare. Sigur, până la urmă este doar un meci amical, dar suntem pe drumul cel bun. Evoluţia băieţilor este mai mult decât mulţumitoare”, spune Marius Paşca.

După acest joc, SCM Zalău se întoarce la Băile Felix, acolo unde se află în cantonament până duminică dimineaţa când va avea loc ultimul antrenament.

“Echipa se pregăteşte bine în cantonament şi sperăm să continuăm pe aceeaşi pantă ascendentă. Avem condiţii bune de pregătire şi sper să fim feriţi de accidentări”, spune antrenorul de la SCM Zalău.

În meciul cu “U” Cluj şi-a făcut debutul şi mijlocaşul Vadim Calugher, ultimul transfer al iernii de la SCM Zalău.

Nu au jucat în acest amical Florin Pop, Denis Cubaş şi Cristian Jalbă, toţi trei având accidentări uşoare, astfel că antrenorii Zalăului au decis să nu rişte o eventuală agravare a stării de sănătate a jucătorilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL