Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, cu 23 de jucători în cantonament

Liderul Seriei a X-a a început duminică stagiul de pregătire de la Băile Felix, unde formaţia zălăuană s-a deplasat cu 23 de jucători. Delegaţia SCM-ului s-a cazat la Hotel Nicoleta, unde a găsit  condiţii foarte bune la preţuri decente


În condiţiile în care îşi propune lucruri măreţe în a doua parte de campionat, în care va ataca promovarea în Liga a II-a, SCM Zalău are nevoie şi de o bună pregătire în această iarnă. Tocmai de aceea, conducerea tehnică a optat ca echipa să efectueze un cantonament, la Băile Felix, acolo unde formaţia zălăuană a plecat duminică dimineaţă.

Liderul Seriei a X-a s-a deplasat în staţiunea de lângă Oradea cu 23 de jucători, în lot aflându-se şi ultima achiziţie, mijlocaşul moldovean Vadim Calugher.

Gruparea zălăuană s-a instalat la Hotel Nicoleta, acolo unde are condiţii bune, inclusiv pentru recuperarea fotbaliştilor. Câte două antrenamente pe zi au programat antrenorii Marius Paşca şi Alexandru Pop.

În prima parte a zilei se pune accentul pe partea fizică, iar după-amiază, SCM Zalău are la dispoziţie şi terenul sintetic de la LPS Oradea.

“Avem condiţii bune de pregătire, cât şi de recuperare. Este o perioadă mai grea pentru jucători, cu intensitate  şi cu volum de muncă din punct de vedere fizic, dar mă bucur că băieţii lucrează la maxim şi dau dovadă că sunt profesionişti. Chiar sunt mulţumit de cum se pregătesc jucătorii”, ne-a declarat Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL