Connect with us

FOTBAL

Alex Lingurar: “Vreau să devin golgheter la UTA şi visez ca într-o zi să ajung în Serie A!”

Puştiul originar din comuna Chieşd este unul dintre remarcaţii grupelor de juniori de la “Bătrâna Doamnă”. Actualmente, fotbalistul sălăjean este lider cu UTA Arad în Liga Elitelor U17

Pentru Alex Lingurar, mirajul fotbalului a început de la echipa din satul natal, la AS Chieşd, unde a şi debutat la juniori. A făcut apoi pasul la Viitorul Zalău, iar în vara anului 2019 a fost transferat de UTA Arad.

În primul sezon la gruparea arădeană, Alexandru Lingurar a fost golgheterul echipei în Liga Elitelor U16, iar acum joacă pentru UTA în Liga Elitelor U 17.

În turul de campionat a marcat de două ori, însă sălăjeanul îşi propune mai multe realizări în partea a doua de campionat.

“Am jucat aproape toate meciurile, dar m-aş fi aşteptat să marchez mai multe goluri. Am înscris de două ori, dar sper ca din retur să am o evoluţie şi mai bună. În acest sens, îmi propun să mă pregătesc mult mai bune şi vreau să devin din nou golgheter la UTA. Avem tot ce ne trebuie la Arad, iar condiţiile sunt foarte bune. M-am acomodat bine şi sper să ajung cât mai repede în atenţia echipei mari. Visul meu este să ajung chiar mai sus şi într-o zi să joc în Serie A”, spune Alex Lingurar.

Pentru talentatul fotbalist, o motivare în plus poate să vină de la faptul că la echipa mare joacă un sălăjean care de altfel a fost lansat în fotbalul mare de Viitorul Zalău, este vorba de Vlad Morar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL