Connect with us

FOTBAL

Alexandru Mare: “În viitorul cât mai apropiat vreau să ajungă la echipa mare de la UTA”

Sălăjeanul joacă în Liga Elitelor U 17 cu juniorii de UTA Arad, formaţie care ocupă fotoliul de lider în Seria Vest. Juniorul speră să câştige campionatul cu echipa sa, iar în viitorul apropiat îşi propune să ajungă la echipa mare din Liga 1

În perioada în care juca la Viitorul Zalău, Alexandru Mare a participat la acţiuni de formare a Naţionalei U 15 şi chiar a prins lotul lărgit al “tricolorilor”. 

În 2018 s-a transferat la UTA şi acum joacă în Liga Elitelor U17, cea mai puternică competiţie de juniori la categoria respectivă de vârstă. Evoluează pe postul de atacant, dar a mai jucat şi pe postul de mijlocaş şi s-a descurcat la fel de bine.

“Mă simt foarte bine la UTA Arad. Avem o echipă bună, cu care avem mari speranţe în acest campionat. Sperăm să nu ne mai încurce pandemia şi campionatul să nu se întrerupă, la fel ca şi anul trecut, când am fost pe primul loc la Liga Elitelor U16. Avem condiţii foarte bune la UTA şi totul  este profesionist.  Sunt puţine echipe de juniori din România care să aibă condiţiile noastre. Sperăm să fim pe primu loc şi la final de campionat. Personal îmi propun să îmi ajut echipa cât mai mult şi să cresc pe plan sportiv, iar într-un viitor cât mai apropiat să ajung să mă pregătesc cu prima echipă”, ne-a declarat Alexandru Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL