Connect with us

FOTBAL

În plină pandemiei, cerere mare pentru legitimare de juniori la AJF Sălaj

Potrivit secretarului Leontin Moga, în toamna anului trecut s-au legitimat aproximativ 100 de juniori

Dacă la seniori nu s-au mai organizat meciuri din martie 2020, în campionatele de juniori, situaţia este şi mai dificilă, întrecerile fiind în pauză din noiembrie 2019, când s-a terminat turul sezonului 2019 – 2020.

Cu toate acestea, mai multe echipe din judeţ au legitimat zeci de juniori anul trecut. Au fost stimulate de Ministerul Tineretului şi Sportului, prin DJST Sălaj, care a acordat vouchere în valoare de 300 de lei pentru achiziţionarea de echipement sportiv.

Scopul acordării ajutorului financiar a fost pentru încurajarea practicării sportului de performanţă pentru copiii născuţi în perioada 01.01.2005 – 31.12.2014, care se legitimează la un club sportiv.

În Sălaj, AJF Sălaj a efectuat aproximativ 100 de legitimaţii la Rapid Jibou, Viitorul Zalău, SCM Zalău, ACS Bănişor-Peceiu, Sportul Şimleu şi FK Kraszna.

În ce priveşte echipele de seniori din Liga a IV-a şi Liga a V-a, potrivit lui Leo Moga, din martie 2020 nu s-a mai operat niciun transfer, toate mutările fiind la stadiul de discuţii.

Se aşteaptă semnale clare din partea MTS, Ministerul Sănătăţii şi FRF, ca apoi toate grupările să îşi poată face un plan de bătaie.

“Ne dorim începerea sub orice formă a competiţiilor. Vom găsi soluţii şi totul se va decide în funcţie de termenul pe care îl vom avea cu finalizarea competiţiilor. Aşteptăm semnale de la FRF, dar este clar că sezonul 2020 – 2021 va fi unul de tranziţie şi noi trăim sub acest imperiu al speranţelor”, a spus Leo Moga,  secretarul general de la AJF Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL