Connect with us

FOTBAL

Agronova Dragu vrea să revină mai puternică şi să fie o forţă în Liga a V-a

Gruparea condusă de Florin Miron încă se mai gândeşte la semifinala de Cupa României pe care ar fi trebuit să o dispute cu Rapid Jibou, însă pandemia de coronavirus i-a răpit această şansă. Dar, Agronova încă aşteaptă nerăbdătoare startul noului sezon, iar până atunci lucrează la câteva transferuri, astfel încât să fie o forţă capabilă să se lupte pentru un loc pe podium în Seria Est din Liga 5

Agronova Dragu a fost revelaţia sezonului  trecut. În cărţi pentru un loc pe podium în Seria Est, gruparea condusă de Florin Miron a reuşit performanţa de a ajunge până în semifinalele fazei judeţene din Cupa României. Pentru un loc în marea finală, Agronova urma să joace cu Rapid Jibou, însă, pandemia de coronavirus i-a răpit această şansă, iar meciul nu a mai putut avea loc. Astfel, cel mai bun parcurs al Agronovei Dragu în Cupa României a fost oprit doar de un… virus.

Privind în urmă la un sezon compromis de pandemia de coronavirus, delegatul echipei remarcă faptul că Agronova avea speranţe mari şi aştepta cu nerăbdare duelul cu Rapid Jibou.

“În primul rând, această pandemie ne-a pus la grea încercare. Pentru noi, cei de la echipa Agronova, a venit doar cu lucruri rele. Aveam speranţe mari atât în campionat, unde eram în grafic pentru a termina pe podium, cât şi în Cupa României, acolo unde întâlneam în semifinale pe Rapid Jibou. Toată iarna trecută aşteptam nerăbdători acel meci, dar din păcate nu s-a mai jucat”, ne-a declarat Daniel Miron.

Cum este fără fotbal la Dragu

Oina şi fotbalul sunt două sporturi foarte iubite la Dragu. Cetăţenii aşteptau cu mare interes meciurile echipei de fotbal şi asistau în număr mare la meciurile Agronovei de pe teren propriu, oferind o atmosferă unică în Liga a V-a, care împingeau jucătorii de la spate.

Această pauză forţată a întristat comunitatea locală, la fel şi jucătorii care tot aşteptau un semn de începere al competiţiilor sportive.

“A fost o perioadă foarte grea fără fotbal, în care aşteptam şi tot aşteptam veşti legate de începerea competiţiilor sportive, dar în zadar”, spune Daniel Miron – cel care este şi căpitanul echipei.

Planuri pentru 2021

Agronova este în continuare nerăbdătoare să se reia competiţiile sportive, la fel cum sunt toate echipele de altfel. Însă, în cazul în care acestea se vor relua, echipa din Dragu îşi propune să încheie pe podium, dar şi să-şi întărească lotul.

“În primul rând, pentru anul 2021 ne dorim să se reia mult aşteptatele competiţii sportive. Este foarte greu fără mişcare, fără fotbal, mai ales pentru noi cei care eram obişnuiţi săptămânal să jucăm fotbal. Dacă totul o să decurgă bine şi se va relua Liga a V-a, ne dorim să terminăm pe podium indiferent de modul în care se va desfăşura competiţia. Avem discuţii cu câţiva jucători pentru a întării verigile slabe şi aşteptăm un semn de la autorităţi. Suntem pregătiţi pentru a juca din nou fotbal şi foarte nerăbdători totodată”, ne-a spus Daniel Miron.

Autorităţile locale susţin fenomenul fotbalistic

Agronova Dragu se va bucura în continuare de susţinerea Primăriei şi pentru următorul sezon. Ba mai mult, autorităţile local din Dragu  lucrează la un proiect de modernizare a bazei sportive pentru care speră să găsească finanţare cât mai curând.

“Ne mândrim cu echipa de fotbal din comună. Suntem alături de ei şi îi vom susţine în continuare. În prezent lucrăm şi la un proiect de modernizare a bazei sportive ce presupune refacerea suprafeţei de joc, dar şi construirea unor tribune şi vestiare”, ne-a declarat Angelica Lazăr, singura “primăriţă” din judeţul Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL