Connect with us

FOTBAL

Doi sălăjeni, pe primul loc în Liga Elitelor U17 cu UTA Arad!

Alexandru Mare şi Alexandru Lingurar se remarcă în tricoul celor de la UTA Arad într-una dintre cele mai puternice competiţii de juniori. Cei doi sălăjeni au avut evoluţii bune la formaţia arădeană, care după 10  etape este prima clasată în Seria Vest


Fotbalul juvenil din Sălaj a produs valori, iar la acest capitol s-a remarcat în mod special CS Viitorul Zalău care a “şlefuit” mai mulţi juniori de perspectivă şi apoi i-a lansat spre un nivel superior.

Exemple sunt destule şi chiar mai recente, astfel că clubul fondat de Daniel Sabou se poate mândri cu alţi doi sălăjeni care confirmă la un club important din România.Este vorba de Alexandru Mare şi Alexandru Lingurar care se remarcă la UTA Arad, în Liga Elitelor U 17.

Ambii au doar 16 ani şi au ocazia să facă parte dintr-un club la care se munceşte într-un mod profesionist.

UTA Arad este lider în Seria Vest din Liga Elitelor U 17 şi după 10 etape este în fotoliul de lider, cu nouă victorii şi cu un avans de trei puncte faţă de echipa de pe locul secund – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – în faţa căreia UTA a pierdut singurul joc din tur.

La clasarea pe primul loc a echipei arădene au contribuit şi cei doi sălăjeni, care au jucat constant în cele 10 etape.

Alexandru Mare a marcat un gol şi a reuşit două assist-uri, iar Alexandru Lingurar  şi-a trecut de două ori numele pe lista marcatorilor.

Mai multe detalii în ziarul Sportul Sălăjean din 27 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL