Connect with us

LUPTE LIBERE

Cel mai bun sportiv de la CSS Zalău din 2020 trece sportul în plan secund

Luptătoarea Casiana Tişea se axează pe examenul de bacalaureat, după care pe examenul pentru obţinerea permisului de conducere. Însă, dacă va decide să continue cariera sportiva, luptătoarea va continua la CSS Zalău


În anul 2020, Casiana Tişea devenea cel mai bun sportiv de la CSS Zalău în anul respectiv, continuând o serie de victorii a luptătorilor care au câştigat acest titlu şi în 2018, dar şi în 2019.

Însă, a venit un an nou, gânduri noi, obiective noi. Pentru Casiana, anul acesta, sportul va trece în plan secund. Sportiva este în clasa a XII-a, iar în vară va avea de susţinut examenul de bacalaureat, astfel că toată atenţia ei se îndreaptă spre acel examen.

“În acest moment am obiective doar pe plan personal. Aştept cu nerăbdare examenul de bacalaureat, iar pe urmă examenul auto, examene pe care cred şi totodată sper că le voi promova din prima. Încă nici eu nu ştiu cum îmi va arăta anul pe plan sportiv”

Casiana Tişea

Întrebată fiind dacă se gândeşte oarecum la o retragere prematură din viaţa sportivă, sătmăreanca legitimată la CSS Zalău a menţionat că are alte priorităţi.

“Nu mă gândesc neaparat la retragere, doar că am alte priorităţi momentan. Dacă voi continua, voi continua la CSS Zalău. M-am ataşat mult, atât de maestrul Ghiţă, cât şi de echipă”, spune Casiana.

A fost şi în topul celor mai buni sportivi ai Sălajului

În 2020, Casiana Tişea nu doar că a fost cel mai bun sportiv de la CSS Zalău, iar graţie rezultatelor sale bune şi-a făcut loc şi în topul DJST al celor mai buni sportivi ai judeţului Sălaj, în clasamentul sporturilor olimpice.

A fost pe locul 2, poziţie pe care a împărţit-o cu alţi doi sportivi, Diana Tănăsescu şi Răzvan Cristea, ambii de la secţia de box de la CSM Zalău.

“Sunt fericită că am primit această distincţie şi le mulţumesc celor de la DJST Sălaj”, a conchis Casiana Tişea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LUPTE LIBERE