Connect with us

FOTBAL

Cheia succesului? Echipele din Liga a IV-a şi Liga a V-a aşteaptă sprijin de la autorităţi pentru a-şi acoperi costurile cu testele COVID-19

“Structurile fotbalistice din judeţ ne-au solicitat să facem un proiect, prin care Consiliul Judeţean să ajute cluburile”, anunţă secretarul general al AJF Sălaj – Leontin Moga

În această perioadă de pandemie, secretarul de la AJF Sălaj – Leontin Moga – s-a aflat într-o permanentă legătură cu delegaţii echipelor înscrie în Liga a IV-a şi Liga a V-a.

Spre surprinderea sa, toţi şi-au arătat disponibilitatea ca echipele pe care le reprezintă să se afle la startul sezonului ce ar putea începe în primăvară.

Aceasta, cu condiţia ca testarea pentru COVID-19 să fie eliminată sau dacă va fi în continuare obligatorie, atunci astfel de costuri să fie suportate de către autorităţi.

“În 2021 sperăm să scăpăm de această problemă de blocare a competiţiilor. În această perioadă am avut discuţii cu delegaţii şi toţi şi-au exprimat disponibilitatea de a continua, dar protocolul medical şi acea testare pentru COVID-19 este aproape imposibil de suportat de către echipe. Mulţi ne-au solicitat ca AJF Sălaj să se implice şi să facă un proiect, prin care Consiliul Judeţean să suporte astfel de costuri. Altfel, nu există nicio speranţă, fiindcă nicio echipă nu îşi permite o testare la două săptămâni”, spune Leo Moga.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL