Connect with us

Administraţie

Gândurile cu care începe anul noua administraţie din Bălan

Primarul Daniel Pop îşi propune ca în Bălan să continue proiectele începute, iar totodată, să fie finalizate cât mai multe. În prezent, în comună se derulează proiecte mari la apă şi canalizare. Pe lângă aceste investiţii, există şi alte proiecte pe care noua administraţie locală speră să le finalizate în acest an

Comuna Bălan are conducere nouă, în frunte cu noul primar – Daniel Pop, care îşi propune să lucreze în folosul cetăţenilor, astfel încât nivelul de trai din comună să fie tot mai ridicat.

Sunt multe proiecte începute şi altele în faza de implementare. Printre cele mai mari proiecte sunt cele pentru apă şi canalizare. De altfel, pentru a putea fi finalizat proiectul de aducţiune de apă, administraţia locală a făcut demersurile pentru suplimentarea finanţării, astfel încât proiectul să fie finalizat.

În prezent, lucrările sunt finalizate în proporţie de 80%, iar primarul Daniel Pop este încrezător că până în vară, proiectul va fi finalizat. Este vorba despre proiectul ce vizează localităţile Bălan, Gălpâia, Chendrea şi Chechiş. Se va lucra în paralel şi la reţeaua de canalizare, pentru că şi acolo mai sunt de pus la punct câteva aspecte privind racordarea cetăţenilor, precum şi altele.

În ceea ce priveşte situaţia căminului cultural din Chechiş, acesta a fost predat către CNI, astfel că lucrările vor continua în acest an.

Tot prin CNI, în comuna Bălan se mai derulează două proiecte, sala de sport din localitatea Bălan, precum şi construirea unui pod peste Valea Almaşului în localitatea Chendrea.

Totodată, un alt proiect la care se va lucra în acest an este reabilitarea şi modernizarea sediului Primăriei. În acest sens, lucrările vor începe de îndată ce vremea va permite, astfel că funcţionarii vor trebui să se mute, fie în after school-ul din Chechiş, fie la căminul cultural din Bălan. Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni. Noua administraţie din comuna Bălan are gânduri bune, iar primarul ţine să asigure cetăţenii că se va lucra în folosul lor.

În final, trebuie să precizăm că şantierele deschise pot crea un oarecare disconfort, însă, dezvoltarea nu se poate face peste noapte, fiind nevoie de timp, răbdare şi multă forţă de muncă.

“Tuturor cetăţenilor comunei Bălan le doresc multă sănătate şi un an nou cu multe împliniri şi bucurii. Ţin să îi asigur că noua administraţie locală va lucra pentru şi în folosul cetăţenilor”.

Daniel Pop, primarul comunei Bălan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Administraţie