Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Ar fi o greşeală să credem deja că e rezolvată problema calificării la barajul pentru Liga a II-a”

Antrenorul celor de la SCM Zalău face un apel ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ pentru că mai este mult de muncă până la asigurarea locului de baraj pentru liga secundă


După o primă parte de campionat, SCM Zalău este în fotoliul de lider în Seria a X-a, cu şapte victorii şi trei remize în cele 10 etape.

Gruparea de sub Meseş are un avans de patru puncte faţă de echipa de pe locul 2 – Minaur Baia Mare – iar avantajul faţă de locul 3 ocupat de CAO Oradea este de 7 puncte.

Opt etape au mai rămas de disputat din retur, astfel că SCM Zalău are şanse mari să prindă barajul pentru Liga a II-a, unde se califică primele două clasate.

Şi antrenorul Marius Paşca este conştient că şansele de calificare la baraj sunt mari, însă vrea ca jucătorii săi să fie conştienţi că deocamdată nu au reuşit nimic, până ce nu vor fi şi matematic calificaţi la baraj.

“Urmează un retur de foc, fiindcă gradul de mobilizare al adversarilor va fi cu totul altul în meciurile cu noi. Vor fi meciuri disputate şi ar fi o greşeală din partea noastră dacă am considera că deja este rezolvată problema calificării la barajul pentru Liga a II-a. Până la final de retur mai sunt puse în joc 24 de puncte, iar din punct de vedere matematic încă nu suntem la baraj, dar am convingerea că cu lotul pe care îl avem la dispoziţie putem să prindem baraju de Liga a II-a”, ne-a declarat Marius Paşca.

La conferinţa de presă susţinută la reunirea lotului de luni a fost pusă în discuţie şi o eventuală promovare în Liga a II-a, iar Marius Paşca a specificat că acest lucru se doreşte la SCM Zalău.

“În mod normal, nivelul de exprimare al echipei şi relaţiile de joc trebuie să fie la un nivel mai ridicat. Am convingerea că până la data de 13 martie când vom susţine primul meci oficial, echipa va fi la cel mai înalt nivel. Cu siguranţă ne dorim să ajungem în Liga a II-a şi suntem motivaţi din toate punctele de vedere. Sper ca în 29 mai să fim cu toţii fericiţi că am reuşit să promovăm. Toată lumea îşi doreşte, începând de la domnul primar, la conducere, jucători şi suporteri”

Marius Paşca

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL