Connect with us

FOTBAL

Rivala lui SCM Zalău în lupta pentru promovare a pierdut un jucător important!

Minaur Baia Mare, ocupanta locului secund în Seria a X-a l-a cedat pe Sebastian Serediuc la CFR Cluj. Atacantul a fost unul dintre cei mai buni jucători în tur, marcând şase goluri pentru băimăreni

SCM Zalău este lider în Seria a X-a din Liga a III-a, dar are un adversar pe măsură în lupta pentru promovare, pe Minaur Baia Mare. Cele două echipe sunt favorite la calificarea la baraj şi au şanse mari să se întâlnească şi în “dubla” decisivă pentru promovare, în luna mai.

Dacă SCM Zalău nu a făcut multe schimbări în această iarnă, Minaur a transferat deja şase jucători. După Alexandru Pop (FC Rapid București, atacant, 27 ani) Bogdan Matei (AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele, fundaș central, 31 ani), Claudiu Vereș (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, atacant, 21 ani) și Denis Szep (FCSB, mijlocaș, 19 ani), maramureşenii i-au mai adus la echipă pe Bogdan Melinte (FC Botoșani, atacant) și Adrian Popa (CSC Ghiroda și Giarmata Vii, mijlocaș).

Gruparea maramureşeană a pierdut în schimb un jucător important, pe Sebastian Serediuc, atacantul care în tur a marcat şase goluri, fiind transferat de CFR Cluj.

Minaur merge în cantonament tot la Băile Felix

La fel ca şi SCM Zalău şi Minaur Baia Mare va efectua un cantonament la Băile Felix, tot la începutul lunii februarie. Băimărenii vor fi în cantonament, în perioada 1 – 11 februarie, în timp ce SCM Zalău se va pregăti la Băile Felix în perioada 31 ianuarie – 7 februarie.

Minaur va susţine opt amicale, însă doar cu echipe din Liga a III-a şi Liga a IV-a, în timp ce SCM Zalău are programate şi două meciuri de verificare cu grupări din Liga a II-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL