Connect with us

Actualitate

Care este starea de sănătate a pădurarului lovit cu toporul în zona capului

Un tânăr pădurar a depistat trei persoane în timp ce tăiau ilegal lemne, iar în urma unui conflict verbal, unul dintre făptaşi l-a lovit cu toporul în zona capului. Din fericire, rana provocată a fost una superficială, pădurarul fiind în afara oricărui pericol


Sâmbăta trecută a avut loc un eveniment ce se putea transforma într-o tragedie. Un tânăr pădurar din Halmăşd a surprins trei persoane în pădurea din apropierea satului Cerişa, în timp ce aceştia tăiau ilegal lemne.

Pe fondul unui conflict verbal cu aceştia, unul dintre tăietori l-a lovit cu toporul în zona capului pe pădurar.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la ambulanţă şi poliţie, pădurarul fiind transportat la spitalul din Şimleu Silvaniei.

“Tânărul pădurar a surprins trei persoane de etnie rromă care tăiau lemne. El a sunat la 112, dar până să apară poliţia, una dintre persoanele surprinse l-a lovit cu toporul în zona capului şi i-a provocat o rană, din fericire una superficială. A fost transportat la spitalul din Şimleu Silvaniei, a fost cusut şi este în afara oricărui pericol”, ne-a declarat Viorel Mihiş, directorul Direcţiei Silvice Sălaj.

Agresorul este din Cerişa a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate