Connect with us

Actualitate

Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, s-a vaccinat

Sălăjeanul s-a vaccinat în această dimineaţă, alături de colegii din Guvern


Ministerul Afacerilor Interne are un rol important în derularea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Cei din M.A.I. încurajează populaţia să se vaccineze, deşi remarcă că acest lucru nu este obligatoriu. Totuşi, Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode a optat să se vaccineze, alături de colegii din Guvern, în această dimineaţă.

“M-am vaccinat astăzi alături de colegii mei din Guvern. Sentimentul este de încredere în știință, că suntem pe drumul cel bun pentru a ne recâștiga dreptul la o viață normală în care să ne bucurăm de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi.

Decizia de a ne vaccina ne aparține , dar îi încurajez pe cât mai mulți români să o facă, pentru că in funcție de cum vom acționa fiecare la nivel individual vom da tonul pentru revenirea, mai curând sau mai lent, la normal a întregii societăți românesti”, spune Lucian Bode.

Lucian Bode încurajează populaţia să se vaccineze.

“Ministerul Afacerilor Interne are un rol foarte important in derularea campaniei de vaccinare. Le mulțumesc angajaților MAI pentru întregul lor efort depus până acum și pentru faptul că, alături de personalul medical, au fost în prima linie in lupta pentru combaterea răspândirii Covid-19.

Acest virus poate fi stopat, prin vaccinare! Am încredere că împreună vom reuși să punem capăt acestei pandemii care ne-a modificat radical stilul de viată și a afectat capacitatea de funcționarea a economiei și întregii societăți!”, a mai spus Ministrul Afacerilor Interne.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate