Connect with us

FOTBAL

Marius Leitan s-a întors la Şimleu, dar rămâne în atenţia lui Poli Timişoara

Fotbalistul şimleuan s-a pregătit timp de o săptămână sub comanda lui Dan Alexa şi a fost informat că rămâne în atenţia bănăţenilor. “A fost o experienţă de pe urma căreia am doar de câştigat”, spune jucătorul


Aflat la primul sezon în Liga a III-a, Marius Leitan a avut un tur reuşit. Chiar dacă a jucat în linia defensivă, Leitan a devenit golgheterul echipei cu patru goluri, fiind unul dintre jucătorii care a bifat cele mai multe minute în campionat şi Cupa României.

În urma evoluţiilor foarte bune, Leitan a intrat în atenţia celor de la ASU Poli Timişoara, echipă ce l-a chemat în pregătiri.

Timp de o săptămână, fundaşul şimleuan s-a pregătit sub comanda lui Dan Alexa şi a avut ocazia să se antreneze alături de jucători experimentaţi precum Sergiu Popovici, Cristian Scutaru, Mircea Axente sau Ioan Mera.

Fotbalistul a revenit la Şimleu, dar a fost anunţat de cei de la Timişoara că rămâne în atenţia lui Poli. Dacă nu va prinde un transfer la Poli în această iarnă, Marius Leitan va rămâne să se concentreze pe ce are de făcut la Sportul Şimleu. Speră într-o evoluţie la fel de bună şi în retur, astfel încât în vară să prindă un transfer la o echipă mai bună.

“M-am pregătit o săptămână cu cei de la ASU Poli Timişoara şi a fost o experienţă de pe urma căreia am numai de câştigat.Mi-au transmis că rămân în atenţia lor, iar după ce vor reveni din cantonament s-ar putea să mă cheme din nou în pregătiri. Mă bucur că m-am antrenat alături de jucători cu experienţă, care mi-au dat sfaturi bune”.

Marius Leitan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL