Connect with us

DIVIZIA A1

Reacția antrenorului Sorin Pop, după turneul de la Galați

Tehnicianul a fost realist că echipa sa nu a avut şanse de izbândă în partida cu campioana României, dar s-a declarat mulţumit că SCM Zalău a reuşit să obţină 3 puncte cu Unirea Dej şi a rămas pe locul 2. “Este foarte important că ne-am întors cu 3 puncte de la primul turneu al returului”, a precizat Sorin Pop

Una caldă alta rece pentru SCM Zalău în primul turneu al returului din Divizia A1. După ce în primul joc a pierdut cu Arcada Galaţi, în al doilea meci, gruparea de sub Meseş a câştigat cu 3 – 0 în faţa celor de la Unirea Dej.

Cu cele 3 puncte obţinute în turneul de la Galaţi, SCM Zalău  a rămas pe locul 2 şi în continuare se află la egalitate de puncte cu Steaua Bucureşti, ocupanta locului 3.

După primul turneu din 2021, antrenorul Sorin Pop a fost realizst că echipa sa nu a avut şanse de izbând în faţa campioanei, în condiţiile în care SCM a avut trei jucători cu probleme medicale. Antrenorul s-a declarat mulţumit că echipa sa a reuşit să obţină 3 puncte cu Unirea Dej şi spune că jocurile cu echipele de la locul 4 în jos sunt foarte importante pentru formaţia zălăuană.

Tehnicianul speră să-i poată recupera pe toţi jucătorii pentru săptămâna viitoare când este programat turneul Cupei României la Cluj. Până atunci este aşteptat la Zalău şi internaţionalul din Belarus, Viachaslau Charapovich care aşteaptă să primească viza şi să vină în România.

De la început de an, antrenorii îl au la dispoziţie şi pe juniorul George Breban, transferat în iarnă de la LPS CSS Bihorul Oradea. Internaţionalul de juniori a făcut deplasarea cu echipa la Galaţi, dar încă nu a apucat să joace pentru SCM Zalău.

“Arcada Galaţi a fost foarte motivată să îşi ia revanşa şi pentru noi a fost foarte greu, fiindcă Leo, Csanad şi Cuciureanu au avut probleme medicale şi nu s-au putut antrena la capacitate maximă. În aceste condiţii, era dificil să emitem pretenţii în faţa unei echipe valoroase cum e Arcada. Pentru noi a fost important că ne-am întors cu 3 puncte obţinute în meciul cu Unirea Dej.  Jocurile cu echipele de la locul 4 în jos sunt foarte importante pentru noi. Nu trebuie să facem paşi greşiţi cu astfel de echipe, fiindcă ne dorim să terminăm returul în primele patru locuri”.

Sorin Pop – antrenor SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1