Connect with us

Actualitate

Primăria Crişeni a achiziţionat tablete pentru elevii din comună!

Administraţia locală a achiziţionat 122 de tablete pentru toţi elevii care frecventează unităţile de învăţământ

Într-o perioadă în care cursurile de la şcoală s-au mutat în mediul on-line, elevii au nevoie de echipamente IT pentru a-şi putea desfăşura activitatea şcolară şi de acasă.

În sprijinul elevilor din comuna Crişeni a venit Primăria şi Consiliul Local, care a achiziţionat nu mai puţint de 122 de tablete pentru toţi elevii care frecventează unităţile de învăţământ din comună.

Tabletele au fost predate în cursul zilei de marţi directoarei şcolii din Crişeni – Florica Orţan, urmând să ajungă în posesia elevilor.

Pe lângă cele 122 de tablete cumpărate de administraţia locală condusă de primarul Călin Morar, din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean s-au mai primit 17 tablete.

“Azi 19.01.2021, împreuna cu dl viceprimar Marin Dobocan şi dl consilier personal Nelu Păuşan am predat d-nei director Florica Orţan 122 de tablete achiziționate de Consiliul Local şi Primaria Crişeni pentru elevii care frecventează cursurile școlare din comuna Crişeni. De asemenea şi din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean au fost alocate un numar de 17 tablete către elevii din comuna Crişeni. Dumnezeu să dăruiască sănătate copiilor din comuna Crişeni şi să le lumineze mințile”, a transmis primarul Călin Morar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate