Connect with us

Administraţie

Lucrările la grădiniţa în stil japonez de la Jibou, sunt în grafic

Grădiniţa cu Program Prelungit “Prichindel” a intrat în proces amplu de reabilitare, modernizare şi extindere. Proiectul este unul inedit, iar în prezent lucrările sunt finalizate în proporţie de peste 30 la sută

La Jibou continuă” schimbarea la faţă”. Lucrările de modernizare a străzii Wesselenyi sunt în grafic şi în această primăvară ar urma să fie finalizate, astfel că după cum spunea şi primarul Dan Ghiurco, odată finalizat proiectul, strada Wesselenyi va fi cea mai frumoasă din judeţul Sălaj.

O altă investiţie importantă o reprezintă modernizarea Grădiniţei cu Program Prelungit “Prichindel. Este un proiect măreţ, grădiniţa urmând să fie reabilitată după un model arhitectural din Japonia. 

Proiectul are o valoare de 6,5 milioane de lei, fiind finanţat din fonduri europene.

Lucrările au început cu o lună întârziere, însă, firma din judeţul Maramureş care se ocupă de reabilitarea şi extinderea Grădiniţei cu Program Prelungit “Prichindel” s-a comportat exemplar şi a recuperat timpul pierdut.

Astfel, în prezent, lucrările sunt în grafic, iar autorităţile locale sunt convinse că proiectul va fi finalizat la timp.

Odată finalizate lucrările, Grădiniţa va avea rampe de acces între etaje în loc de scări, precum şi o terasă din sticlă care va fi loc de joacă pentru copii, când condiţiile de afară nu sunt favorabile. Totodată, se doreşte şi montarea unor tobogane interioare.

Lucrările sunt finalizate în proporţie de peste 30 la sută.

“Se lucrează la Grădiniţa Prichindel, unde lucrările sunt avansate. Chiar dacă lucrările au început cu o lună întârziere, firma a recuperat şi în prezent sunt în grafic, ba chiar în avans. Noi suntem mulţumiţi de cum lucrează”.

Dan Ghiurco – primarul oraşului Jibou

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Administraţie