Connect with us

FOTBAL

Ciprian Pavel spune pas ofertei de la Şimleu. “Momentan nu sunt pregătit nici pentru Liga a IV-a”

Ofertat de gruparea de sub Măgură în această iarnă, fostul golgheter al Ligii a IV-a Sălaj nu vrea să facă pasul în Liga a III-a şi spune că în momentul de faţă pentru el fotbalul a fost şi este doar o plăcere

În judeţ, pauza fără fotbal este de aproape un an. Chiar dacă în această perioadă nu a jucat niciun meci oficial, Ciprian Pavel  este în atenţia Şimleului, care l-ar dori în echipă pentru returul de campionat.

Cel mai probabil, Ciprian Pavel va continua să joace la Rapid Jibou, echipă care vrea să câştige campionatul Ligii a IV-a şi să promoveze în Liga a III-a.

“Am avut discuţii cu cei de la Şimleu, dar momentan aştept să treacă pandemia şi după o să văd care sunt intenţiile la Rapid Jibou. Momentan nu sunt pregătit nici pentru Liga a IV-a şi nu ştiu sigur ce voi face. Nu am dat un răspuns, dar cel mai probabil nu voi merge. Probabil, cu o pregătire bună aş face faţă în Liga a III-a, dar este mult timp de când nu am mai fost la un antrenament. În plus este destul de târziu să ajung sus şi nu văd niciun beneficiu în momentul de faţă din fotbal. Pentru mine fotbalul a fost şi este o plăcere”, a declarat Ciprian Pavel.

Fostul golgheter al Ligii a IV-a încă mai regretă situaţia din vara anului 2019, după promovarea în Liga a III-a cu Unirea Mirşid.

“Am câştigat un baraj, dar dacă nu am avut noroc să mergem toţi cel puţin un an în Liga a III-a, nu stiu ce şanse mai sunt acuma. E târziu pentru mulţi”, spune Ciprian Pavel.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL