Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău revine la treabă

După o vacanţă de două luni, jucătorii liderului din Seria a X-a încep antrenamentele pentru a doua parte a sezonului. Reunirea lotului este programată luni, de la ora 15.30, la Stadionul Municipal

Două luni de zile, jucătorii de la SCM Zalău s-au bucurat de vacanţă, dar de săptămâna viitoare, elevii lui Marius Paşca revin la treabă pentru a pregăti a doua parte a sezonului.

Reunirea lotului este progrmată luni, de la ora 15.30, la Stadionul Municipal, unde sunt aşteptaţi toţi jucătorii. Faţă de iarna trecută sau din vară, când în pauza competiţională au venit o serie de jucători noi, de data aceasta, SCM Zalău nu a făcut schimbări în lot. 

Nu a plecat niciun jucător, iar la capitolul veniri singura achiziţie anunţată până în momentul de faţă este atacantul Sergiu Pop venit de la CSC Sânmartin.

Toţi ceilalţi 21 de jucători care au jucat în tur sunt aşteptaţi la Zalău, la primul antrenament din 2021.

Va urma o perioadă de două săptămâni în care echipa se va pregăti pe plan local, iar din 31 ianuarie va pleca într-un cantonament la Băile Felix.

Până la stagiul de pregătire, SCM Zalău şi-a programat două partide de verificare, primul amical urmând să aibă loc pe 26 ianuarie, cu juniorii de la Viitorul Cluj.

Opt săptămâni de pregătire va avea la dispoziţie SCM Zalău, reluarea campionatului fiind prevăzută pentru data de 13 martie, când este programată etapa a XI-a.

Până la partida cu Someşul Dej, gruparea de sub Meseş şi-a programat nu mai puţin de opt meciuri de verificare, două amicale urmând să le susţină în compania unor grupări din Liga a II-a.

“Urmează o perioadă importantă pentru noi şi trebuie să ne pregătim cât mai bine. De aceea am progrmat un cantonament de 7 zile, dar şi opt meciuri amicale până la reluarea campionatului. Vom găsi soluţii să ne pregătim şi pe plan local, chiar dacă condiţiile meteo nu sunt cele mai bune în această perioadă. Vom avea la dispoziţie terenul de la Treznea, dar ne vom mai pregăti şi la baza sportivă de la Titan” , a spus Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL