Connect with us

DIVIZIA A1

Zălăuanul Tudor Magdaş, optimist înaintea meciului cu SCM Zalău: “Surprize oricând se pot întâmpla. Suntem încrezători”

Dorit în vară de noua echipă a Zalăului, voleibalistul a rămas la Unirea Dej, cu care mai avea contract. Sâmbătă, va juca pentru prima dată împotriva SCM-ului şi este optimist că echipa sa poate obţine un rezultat bun

Printre jucătorii doriţi în vară la SCM Zalău s-a aflat şi Tudor Magdaş, zălăuanul care are deja experienţă în Divizia A1. De doi ani jumate, voleibalistul joacă la Unirea Dej, unde este jucător de bază. Şi în tur a avut o contribuţie importantă la clasarea echipei pe locul 5, poziţie onorabilă, în condiţiile în care Unirea a pierdut două meciuri la “masa verde” din cauza cazurilor de COVID-19.

Unirea a ratat meciurile din tur cu Arcada şi SCM Zalău, astfel că pentru Tudor Magdaş, va fi prima confruntare cu noua echipă din Zalău.

“Am avut un tur destul de bun şi cu puţin noroc am ajuns pe locul 5. Sperăm să avem rezultate bune în a doua parte de campionat. Chiar dacă multă lume nu ne dă nicio şansă la turneul de la Galaţi, mergem încrezători să facem meciuri bune şi să obţinem puncte. Întâlnim două echipe bune şi cred că SCM Zalău este un adversar mai accesibil pentru noi. Niciun meci nu seamănă cu altul şi surprize oricând se pot întâmpla”, ne-a declarat Tudor Magdaş.

Voleibalistul de la Unirea Dej a fost impresionat de parcursul celor de la SCM Zalău, în condiţiile în care o echipă nou-înfiinţată a terminat turul pe locul 2.

“Cei de la SCM Zalău au reuşit o performanţă frumoasă în tur. Au jucători de calitate şi din ce am observat sunt omogeni. Chiar dacă este o echipă nouă, majoritatea jucătorilor se cunosc între ei dinainte şi asta contează foarte mult”, spune Tudor Magdaş.

Tudor Magdaş îşi va termina contractul cu Unirea Dej în mai dar până atunci se concentrează să îşi ajute echipa cât mai mult în a doua parte a sezonului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1