Connect with us

Sporturi

Campionatul de teqball din Sălaj se pregăteşte pentru ediţia a II-a

Competiţia va lua startul la final de lună, iar la start sunt aşteptate cât mai multe echipe. 12 formaţii au participat la ediţia inaugurală, care a fost câştigată de către Magic Delivery

Teqball-ul este sportul care este la mare căutare în această perioadă şi în Sălaj. În lipsa competiţiilor de minifotbal, la Baza Sportivă Onix s-au organizat mai multe competiţii de teqball, chiar şi un campionat judeţean care a început în august şi s-a terminat în luna decembrie. De-a lungul întrecerii, în campionat au fost 12 echipe, iar prima ediţia a fost o reuşită, mai ales că ultimele etape s-au organizat pe grupe valorice.

ACS Onix anunţă organizarea ediţiei a II-a a campionatului judeţean, care va lua startul cel mai probabil la finalul lunii ianuarie. Sunt aşteptate cât mai multe participante, ediţia a II-a urmând să se organizeze pe categorii valorice, cu promovări şi retrogradări la finalul fiecărei luni.

Prima ediţie a fost câştigată de Magic Delivery, care a teminat cu un avans de 5 puncte faţă de Real Madrid, ocupanta locului 2, iar pe locul 3 s-a clasat Bid Vet, care a prins podiumul în chiar ultima etapă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi