Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu l-a ofertat pe Ciprian Pavel

După ce în vară l-a adus pe Bogdan Ciaca de la Rapid Jibou, dar l-a dorit şi pe Gabriel Ţiriac, Sportul Şimleu s-a gândit să transfere un alt fotbalist de la echipa cu care s-a bătut pentru titlu în Liga a IV-a. Gruparea de sub Măgură i-a făcut o ofertă atacantului Ciprian Pavel, care în ultimii ani a fost unul dintre cei mai buni jucători în Liga a IV-a Sălaj 


După promovarea în Liga a III-a, Sportul Şimelu a avut curajul să meargă pe mâna jucătorilor sălăjeni, deşi majoritatea nu aveau experienţă în eşalonul superior.

Mai mult, gruparea de sub Măgură s-a gândit şi la fotbaliştii sălăjeni de perspectivă, în special de la rivala Rapid Jibou, cu care în sezonul trecut, şimleuanii s-au luptat pentru titlul de campioană.

După ce l-a adus pe Bogdan Ciaca, Sportul Şimleu l-a dorit de la Rapid Jibou şi pe mijlocaşul Gabriel Ţiriac, însă jucătorul a refuzat oferta.

La început de 2021, gruparea de sub Măgură a mai ochit un jucător cu calităţi de la formaţia de pe Someş, pe Ciprian Pavel. În acest sens, preşedintele Ioan Gurzău a purtat o discuţie cu jucătorul, căruia i-a făcut o ofertă, dar deocamdată fostul golgheter de la Unirea Mirşid nu a dat un răspuns clar.

“Am discutat cu Ciprian Pavel, dar deocamdată nu ne-a dat niciun răspuns.Noi am oferit încă o şansă unui sălăjean cu calităţi să joace la un alt nivel. Cu o pregătire bună el poate să recupereze ce a pierdut în ultimul an în care la judeţ nu au fost competiţii. Eu l-am simţit că îi era dor de fotbal”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

Şi antrenorul George Zima şi l-ar dori în lot pe Ciprian Pavel, cel care în anii trecuţi era considerat cel mai bun jucător din Liga a IV-a Sălaj.

“Cu o pregătire bună în iarnă, consider că Ciprian Pavel ne-ar fi putut ajuta în retur. Este un jucător de calitate, dar dacă nu ne-a dat un răspuns, înseamnă că nu îşi doreşte să facă pasul la Liga a III-a”, a spus antrenorul.

Cu ani în urmă, Ciprian Pavel a mai fost dorit şi de FC Zalău dar nu a făcut pasul spre Liga a III-a.

A jucat ani buni în Liga a IV-a la Unirea Mirşid, unde a contribuit din plin la cele trei titluri, dar mai ales, la câştigarea barajul în 2019 cu Viitorul Ulmeni, când a marcat cele patru goluri  în “dubla” manşă.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL