Connect with us

Social

FOTO – În aşteptarea spectacolelor, Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău îmbrăcă “straie” noi!

Considerată un adevărat simbol al culturii sălăjene, Casa de Cultură a Sindicatelor este pregătită din nou să îşi deschidă porţile pentru spectatori cu un “look” nou

Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, instituție și clădire simbol pentru cultura sălăjeană, recunoscută pentru organizarea excepțională a acţiunilor culturale de referință, este pregătită pentru a deschide din nou porțile pentru spectatori.

În această perioadă în care instituțiile de cultură au fost nevoite să anuleze evenimentele și să închidă porțile pentru spectatori din cauza evoluției pandemiei, Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău a reușit să investească în modernizarea clădirii, pentru a crește confortul celor care îi trec pragul, inclusiv al artiștilor.

Astfel, scaunele din sala mare de spectacole au fost retapițate și recondiționate, iar scena a fost modernizată. De asemenea, o altă investiție pe care mulți dintre sălăjeni deja au observat-o este schimbarea plăcilor de marmură de pe scările și platoul din fața clădirii.

Retapițarea și recondiționarea scaunelor din sala mare de spectacole, modernizarea scenei, precum și înlocuirea plăcilor de marmură de pe platoul din fața clădirii au fost realizate din fondurile proprii ale instituției și se ridică la aproximativ 250.000 lei.

Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău este o instituție care nu beneficiază de subvenții sau fonduri din bugetul public, ci se autofinanțează și întreține.

“Suntem nerăbdători ca, imediat ce situația epidemiologică o va permite, să ne treceți pragul! Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău este deschisă pentru a colabora cu autorități publice, instituții private, oameni de cultură și nu numai”, anunţă reprezentanţii instituţiei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Social