Connect with us

Actualitate

Semne bune. Denisa a ieşit de la terapie intensivă şi a început să vorbească şi să mănânce

De la săptămână la săptămână se văd mici progrese în ceea ce priveşte starea de sănătate a Denisei, tânăra fiind mutată de la secţia de terapie intensivă la secţia de neurologie


După ce mai bine de trei săptămâni s-a aflat în comă de gradul II, Denisa a dat semne de revenire şi încet-încet starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte. Sunt paşi mici, dar importanţi spre o viaţă normală.

După mai bine de 30 de zile de terapie intensivă, cu multiple fracturi și leziuni craniene, au apărut primele speranțe de supraviețuire, iar în prezent tânăra se simte mai bine, a început să vorbească puţin şi recunoaşte persoanele care o vizitează, după cum ne informează chiar fratele Denisei.

Încă nu poate vorbi fluent, deoarece procesul de recuperare este amplu, iar paşii sunt mărunţi.

O altă veste îmbucurătoare este că Denisa a fost transferată de la secţia de terapie intensivă la secţia de neurologie.

Procesul de recuperare este unul amplu şi destul de costisitor, iar familia Denisei a apelat şi la ajutorul Fundaţiei “Părinţi Salvatori”, înfiinţată de Vlaşin Vasile.

Cum o putem ajuta pe Denisa?

✅ donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: https://parintisalvatori.ro/cauze/viata-noua-pentru-denisa
(indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 EUR vei scrie 485) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online)
DONAȚIE FĂRĂ COMISION

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile: RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea DENISA

(ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.)

✅ prin PAYPAL la adresa: parintisalvatori@yahoo.com – cu mențiunea DENISA

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40749936688, cu mențiunea DENISA

✅ PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Actualitate