Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău ratează amicalul cu Petrolul Ploieşti

Anunţat ca şi amicalul iernii, duelul cu Petrolul Ploieşti nu va mai avea loc, deoarece ploieştenii nu mai vin în cantonament la Băile Felix. Totuşi, formaţia zălăuană a găsit rapid o altă soluţie şi va juca un meci cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu


Încă din luna decembrie, conducerea de la SCM Zalău a lucrat la întocmirea programului de jocuri amicale şi a reuşit să stabilească nu mai puţin de opt partide de verificare până la reluarea campionatului.

Primul joc programat a fost anunţat drept amicalul iernii, cu Petrolul Ploieşti, o echipă de Liga a II-a, dar cu tradiţie în fotbalul românesc. Partida urma să se joace pe 29 ianuarie şi mai urma să se stabilească locaţia, dar până la urmă în aceste zile, totul a căzut.

Petrolul Ploieşti intenţiona să efectueze un cantonament tot la Băile Felix şi tot în perioada în care şi SCM Zalău se afla în staţiunea bihoreană. Până la urmă, “lupii galbeni” şi-au schimbat planurile şi merg în cantonament la Săcele.

În ziua în care era programat amicalul cu SCM Zalău, trupa antrenată de Viorel Moldovan şi-a fixat un amical, cu Dunărea Călăraşi, o formaţie de Liga a II-a.SCM Zalău a găsit rapid o altă soluţie şi în loc de Petrolul va întâlni tot o echipă de Liga a II-a.

Formaţia antrenată de Marius Paşca şi-a programat un amical cu surpriza campionatului din eşalonul secund, urmând să joace cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, a doua clasată din Liga a II-a.

Amicalul dintre SCM Zalău şi Viitorul Pandurii a fost programat pe 31 ianuarie, de la ora 11.00, la Baza Sportivă “Luceafărul” din Sânmartin.

Imediat după acest joc, formaţia zălăuană va intra în cantonament la Băile Felix, programat în perioada 31 ianuarie – 7 februarie.

“Ne-am fi dorit să jucăm cu Petrolul, dar a căzut amicalul din cauza faptului că cei de la Ploieşti nu mai vin în cantonament la Băile Felix. Am stabilit să jucăm cu Viitorul Pandurii, o echipă bună din Liga a II-a”,a spus antrenorul Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL