Connect with us

ALTE SPORTURI

Şimleuanul Sranko Zsolt, aproape de podium în Oradea

 După ce a făcut “ucenicia” în Ungaria, tânărul a deschis o sală de forţă modernă la poalele Măgurii.  În week-end, “Arnold” de Şimleu a fost aproape de podium, la un prestigios concurs, la Oradea  

 

 Atras de culturism de când era un puşti, Sranko Zsolt a urmat IEFS-ul la Cluj-Napoca cu specialitatea culturism şi fitness, dar şi masteratul pe aceeaşi specializare. După ce a absolvit cursurile de la Universitatea “Babeş-Bolyai”, şimleuanul a urmat un curs de perfecţionare de şase luni, la Budapesta. În capitala Ungariei, Sranko şi-a luat şi profesori de talie mondială, având ca antrenori doi foşti campioni mondiali WBPF, este vorba despre Toth Zoltan şi Bankuti Gabriella!  În paralel, a deschis o sală de forţă la Nuşfalău (n. r. Spartans Gym), acolo unde a început să le arate tinerilor de pe Valea Barcăului din experienţa sa. Anul trecut, acasă la Şimleu Silvaniei, el a deschis “IN Shape” – o sală modernă, acolo unde este instructor.  Dacă culturismul pentru tânărul de 27 de ani a fost un mare hobby, “Arnold” de Şimleu a decis acum să îşi arate calităţile pe podimul unor competiţii puternice, la care şi-au încordat muşchii mai mulţi campioni absoluţi ai României! Astfel, la finalul săptămânii trecute, Sranko Zsolt s-a înscris la “Tiger Classic Oradea” – un prestigios concurs, la care s-au aflat la start peste 200 de participanţi din ţară!

“În anul 2012, am participat la două concursuri în Ungaria, iar acum m-am hotărât să mă înscriu la competiţia de la Oradea. M-am antrenat intens doar timp de 8 săptămâni şi am ocupat locul 4 şi sunt mulţumit. Din păcate, nu am putut intra la o categorie mai mică, astfel că am concurat la categoria open, acolo unde s-au duelat cei mai tari culturişti din România”, a declarat Sranko Zsolt. Şimleuanul ar putea intra în competiţie şi la celelalte concursuri din circuitul “Tiger Classic”, la Mamaia, Sibiu şi Bucureşti. Apetitul competiţional l-ar putea determina pe “Arnold” de Şimleu se înfiinţeze şi un club sportiv, sub culorile căruia ar putea participa în concursurile naţionale atât el, cât şi tineri de la cele două săli pe care le deţine! Să spunem că, la Şimleu Silvaniei, există deja o formaţiune care reprezintă oraşul în competiţii de culturism şi fitness la Campionatele Naţionale, este vorba despre CS Gold GYM.

loading...
Loading...
10 Comments

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ALTE SPORTURI