Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar îşi decide viitorul. “În câteva zile voi semna cu noua echipă”

Plecat de UTA la finalului turului de campionat, sălăjeanul nu duce lipsă de oferte. Este în discuţii cu echipe din România, dar şi din Grecia sau Ungaria, urmând ca în perioada următoare să se decidă unde îşi va continua cariera


Revenit în Liga 1 din România la începutul anului 2020, Vlad Morar a jucat pentru FC Voluntari în a doua parte a sezonului trecut, iar în vară s-a transferat la UTA. Nici la  gruparea din Arad, sălăjeanul nu a petrecut mult timp, deoarece după turul de campionat, antrenorul Laszlo Balint a renunţat la serviciile sale.

Morar mai avea contract până la vară cu UTA, dar a fost pus pe liber, deşi în cele 12 meciuri din tur, sălăjeanul a marcat trei goluri, a avut două assisturi şi a mai înscris din penalty în partida de Cupa României de la Miercurea Ciuc.

Vlad Morar s-a despărţit de UTA chiar înainte de Crăciun, însă nu duce lipsă de oferte şi în zilele următoare se va decide unde îşi va continua cariera. Sălăjeanul spune că se află în discuţii cu mai multe cluburi, atât din România, cât şi din străinătate şi este o chestiune de timp până îşi va pune semnătura pe un nou contract.

“Nu am ce să spun despre despărţirea de UTA. În momentul de faţă discut cu mai multe echipe, atât din România, cât şi din străinătate, din Grecia, din Ungaria. În câteva zile voi semna cu noua echipă. Unde mă voi duce îmi doresc să joc”, ne-a declarat Vlad Morar.

La şapte echipe din România a jucat Vlad Morar până acum.

A îmbrăcat tricoul celor de la “U” Cluj, Petrolul, Rapid, ASA Tg. Mureş, Viitorul Constanţa, FC Voluntari şi UTA. Cu Petrolul a câştigat Cupa României în 2012, iar în 2017 a fost campion al României cu Viitorul Constanţa.

Vlad Morar a jucat  două sezoane şi jumătate în Grecia, la Panetolikos, unde a avut o perioadă bună şi a marcat 16 goluri în prima ligă.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL