Connect with us

FOTBAL

Laszlo Balint: “Îi mulţumesc lui Vlad Morar pentru întreaga perioadă pe care a petrecut-o la Arad”

Antrenorul de la UTA nu a dorit să comenteze prea mult motivele despărţirii de atacantul sălăjean, însă a admis faptul că la mijloc nu ar fi vorba de vreun act de indisciplină a jucătorului ci doar o decizie a tehnicianului la final de tur de a renunţa la mai mulţi jucători între care s-au aflat şi Vlad Morar

Patru înfrângeri consecutive în Liga 1 s-au lăsat cu urmări la UTA Arad, care în pauza dintre tur şi retur a renunţat la şase jucători.

Pentru a doua parte de campionat, antrenorul Laszlo Balint nu a mai avut nevoie nici de Vlad Morar, unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei în prima parte a sezonului. Sălăjeanul a fost pus pe liber, după ce a jucat în 12 meciuri din tur şi a reuşit să înscrie trei goluri.

“Nu vreau să comentez prea multe pe acest subiect. Îi mulţumesc lui Vlad Morar pentru întreaga perioadă pe care a petrecut-o la Arad. Nu a fost vorba de indisciplină. A fost o decizie după finalul unui tur de campionat. El este un jucător cu calităţi reale”, ne-a declarat Laszlo Balint, antrenorul de la UTA.

Vlad Morar, un jucător prea scump pentru UTA?!

Despărţiea celor de la UTA de Vlad Morar lasă loc de interpretări. Asta reiese şi din declaraţia antrenorului Laszlo Balint, care precizează că sălăjeanul este un jucător cu calităţi şi că motivul despărţirii nu ţine de vreun act de indisciplină din partea mijlocaşului din comuna Crişeni.

Din câte se pare, la mijloc ar fi vorba de situaţia financiară, Vlad  Morar fiind un jucător prea scump pentru UTA. Acest aspect reiese şi din relatările presei sportive din Arad.

“Cel mai interesant nume e cel al lui Vlad Morar, care a fost văzut ca o mare speranţă, a avut şi o primă de instalare excelentă, de 12.500 de euro, plus un salariu de 6.000 de euro. Mai mult, şi-a negociat deştept contractul, deoarece a beneficiat şi de bonusuri, precum gol marcat sau pasă decisivă, la meciurile câştigate de UTA”, scrie Arad Online.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL