Connect with us

LIGA I

Luptă surdă

Simoda Macrogroup – Sportul Sălăjean 3 – 3 (1 – 1)

Au marcat: Bogdan Cioara, Nicolae Stana şi Tudor Ulmeanu, respectiv Cristian Å¢urcaş, Ionuţ Blaga şi Adrian Fărcas

Simoda Macrogroup: Flaviu Dragoş, Emil Lucaciu – Claudiu Jula, Marius Iusco, Nicolae Stana, Bogdan Cioara, Taşnadi Szabolcs, Alin Toma, Andrei Adolean, Uszkai Bela şi Tudor Ulmeanu. Delegat: Vegh Ferenc. Antrenor: Ioan Zirbo

Sportul Sălăjean: Banto Istvan – Adrian Fărcaş, Cristian Å¢urcaş, Radu Blaga, Ionuţ Blaga, Ioan Meleg şi Florin Sestraş. Delegat: Adrian Cherecheş. Antrenor: Călin Onicaş.

Cartonaş galben: Banto I.

Au arbitrat: Nicolae Chiş-Ciure şi Robert Goie

Jucătorul meciului: IOAN MELEG

 

Ambele formaţii aveau nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul celelalte contracandidate. Însă, rivalitatea dintre cele două formaţii este binecunoscută, iar acest fapt a contribuit la catalogarea întâlnirii drept derby al etapei. Cele două echipe au început prudent, parcă încercând să se studieze reciproc. Însă, imediat garda a fost lăsată jos, iar acţiunile periculoase s-au intensificat. Simoda Macrogroup a deschis scorul, după un gol norocos, dar Cristian Å¢urcaş, un fundaş extrem de ofensiv, a restabilit egalitatea cu un şpiţ care a catapultat mingea sub bară. Acesta avea să fie scorul pauzei, dar disputa avea să fie la fel de interesantă şi în partea secundă. Sportul Sălăjean a intrat pentru prima dată în avantaj graţie lui Ionuţ Blaga, care a prins un şut de de zile mari, la care portarul campioanei nu a avut replică. Dar echipa condusă de Ioan Zirbo şi Vegh Ferenc şi-a revenit din pumni şi a răsturnat situaţia, graţie unui nou gol marcat cu şansă, aceasta după ce Ionuţ Blaga şi Ioan Meleg s-au ciocnit în aer, mingea ajungând la Tudor Ulmeanu, care l-a învins pe Banto Istvan. Şi ca finalul să fie şi mai tensionat, “ziariştii” au egalat încă o dată, prin Adrian Fărcaş, la capătul unei combinaţii frumoase. Pe final, ambele combatante au încercat să dea lovitura de graţie, însă partida s-a încheiat nedecis, lucru care a nemulţumit ambele grupări, dar care a fost benefic, în special, Euro Gliei. Campioana en-titre este pe podium, în timp ce gruparea condusă de Călin Onicaş ocupă un modest loc XI. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I