Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

21.05.2014 - 22:20

Ghinion mare pentru un fost jucător de la FC Zalău

Ghinion mare pentru un fost jucător de la FC Zalău

 Atacantul Victor Dobrescu a avut probleme de sănătate şi la noua sa echipă - FC Olt Slatina - nu a jucat de mai bine de o lună 

 

Plecat în iarnă de la FC Zalău, Victor Dobrescu a ajuns în Liga a II-a, tocmai la FC Olt Slatina. La gruparea olteană, atacantul a jucat în primele etape din retur şi s-a calificat cu echipa sa în play-off-ul Ligii a II-a.

Din păcate, atacantul a avut ghinion şi în ultima perioadă a fost accidentat, astfel că nu a apucat să joace decât un meci în play-off. Jucătorul stă pe tuşă de mai bine de o lună, însă speră să revină pe finalul sezonului şi să pună umărul la o clasare cât mai bună a celor de la FC Olt Slatina, cu care mai are contract încă un sezon.

“Mă simt bine la Slatina, dar din păcate am fost lovit de accidentări şi în ultima perioadă am suferit şi o pneumonie. Nu am jucat în ultimele 5 meciuri, dar cred că voi fi apt în cel mult o săptămână”, a declarat fostul jucător de la AC Torino, care încă nu a apucat să marcheze în meciurile oficiale pentru olteni.

“Golul se lasă aşteptat la fel ca şi la FC Zalău. Sper ca odată cu marcarea primului gol să rup acest ghinion. În Liga a II-a este altceva faţă de Liga a III-a. Nivelul, condiţiile şi până la urmă calitatea fotbalului este cu totul altceva”, a mai spus Dobrescu pentru Sportul Sălăjean.  


Vizualizari: 944

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter