Connect with us

TENIS

Tenis fără pauză la Transilvania Tenis Club. Mara Ruzici a câştigat Trofeul Crăciunului

Tânăra în vârstă de 22 de ani a cucerit ultimul turneu desfăşurat la cea mai modernă bază de tenis din judeţul Sălaj din anul 2020, după o finală câştigată în faţa lui Lucian Chereji


Cea mai modernă bază de tenis din judeţul Sălaj “iubeşte” activitatea.

Luna decembrie a fost o lună plină la Transilvania Tenis Club, acolo unde tenisul nu a luat pauză. Prof. Ştefan Andrei Welther – cel care a fiinanţat construirea bazei – este un mare iubitor al “sportului alb”, fapt pentru care a decis să organizeze mai multe turnee.

A fost Top 10, urmat de Junior Trophy şi Old Boys – Cupa de Iarnă, pentru ca anul să se încheie la Transilvania Tenis Club cu un nou turneu – Christmas Trophy (Turneul Crăciunului).

La startul acestui turneu s-au aflat nu mai puţin de opt jucători, aceştia fiind repartizaţi în două grupe de câte patru sportivi fiecare.

În Grupa A s-a aflat Mara Ruzici, Bogdan Zaharie, Vlad Mercea şi Răzvan Ardelean, în timp ce din Grupa B au făcut parte Lucian Chereji, Ana Carp, Gabriel Almaş şi Andrei Plescan, urmând ca cei doi câştigători de grupă să se înfrunte în finala mare, în timp ce locurile doi urmau să se lupte pentru locul 3.

Grupa A a fost câştigată de Mara Ruzici, în timp ce pe locul secund s-a clasat Vlad Mercea. În Grupa B s-a impus Lucian Chereji, locul doi fiind ocupat de Gabriel Almaş.

În marea finală, Mara Ruzici a avut o comportare excelentă, reuşind să se impună cu scorul de 6 – 3, 6 – 1 în faţa lui Lucian Chereji, câştigând în premieră un turneu de la Baza Sportivă Transilvania Tenis Club.

În schimb, în finala mică, a fost nevoie de super tiebreak pentru a se stabili câştigătorul.

Gabriel Almaş a câştigat primul set, 4 – 1, dar l-a pierdut pe următorul, scor 1 – 4. În super tiebreak, Vlad Mercea s-a impus cu 10 – 2, adjudecându-şi locul 3. Pe locurile 5 – 8 s-au clasat Răzvan Ardelean, Ana Carp, Bogdan Zaharie şi Andrei Plescan. 

Meciurile au fost arbitrate de Andrei Brisc, Mihai Grec şi Liviu Petrean, iar director de turneu a fost prof. Ştefan Andrei Welther.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in TENIS