Connect with us

BOX

S-au împărţit pumni grei pe malul Dunării

Sălajul a fost reprezentat la Campionatul Naţional de tineret de trei sportivi de la CSM Zalău. Leonard Doroftei a fost şi el prezent la competiţie
 

 

Federaţia Română de Box şi Clubul Sportiv Municipal Brăila, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Brăila, au organizat Campionatul Naţional de tineret. Una din cea mai importantă competiţie pentru pugilişti din toată ţara a avut loc pe malul Dunării, în cursul săptămânii trecute. Sălajul a fost reprezentat de Clubul Sportiv Municipal Zalău, care a trimis cei mai buni trei pugilişti. Raul Pop (69 kg), Daniel Capota (69 kg) şi Paul Covaci (81 kg) sunt sportivii legitimaţi la CSM Zalău şi cei care au încercat să dea tot ce se poate, pentru a obţine o medalie.
 
Deşi şi-au dorit foarte mult o medalie, pugiliştii sălăjeni nu au reuşit să o căştige, cel mai aproape fiind Raul Pop, cel care a reuşit să câştige două meciuri, dar nu îndeajuns pentru a se clasa pe podium. Ceilalţi doi sportivi au fost la prima participare la o competiţie oficială şi s-au comportat binişor. 
 
La eveniment au fost prezenţi şi invitaţi de marcă, printre care Leonard Doroftei – preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Citea – vicepreşedintele Federaţiei Române de Box şi preşedintele Asociaţiei Arbitrilor de Box din România, de asemenea şi Francisc Vaştag – vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box şi alţi membri ai Biroului Federal.
 
Mai multe amănunte în ziarul Sportul Sălăjean din 21 mai!

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX