Connect with us

FOTBAL

După Petrolul urmează U” Cluj. SCM Zalău şi-a mai programat un amical tare

Liderul Seriei a X-a are parte de două jocuri de verificare cu echipe importante din Liga a II-a. Pe 29 ianuarie se va duela cu Petrolul, iar peste 4 zile va juca cu Universitatea Cluj, o altă echipă care aspiră  la promovarea în prima ligă

SCM Zalău pregăteşte cu atenţie returul de campionat, de la care are aşteptări mari.

Prezenţa la barajul pentru Liga a II-a devine obligatorie, dar gruparea de sub Meseş poate spera la mai mult, chiar la o promovare.

Pentru asta are nevoie de un parcurs de excepţie în primăvară, când va fi nevoită să termine returul în primele două locuri, iar mai apoi să treacă şi de două baraje.

Până să ajungă în Liga a II-a, SCM Zalău caută să îşi măsoare forţele cu echipe din eşalonul secund, iar în această iarnă va avea ocazia să dispute două amicale de lux, cu echipe de tradiţie.

Pe 29 ianuarie, liderul Seriei a X-a şi-a fixat un amical cu Petrolul Ploieşti, iar patru zile mai târziu va juca cu Universitatea Cluj, o altă echipă care aspiră la promovarea în prima ligă.

Partida de verificare cu Petrolul se va juca la Zalău dacă terenul va permite sau în caz contrar la Oradea, ţinând cont că în perioada respectivă şi formaţia antrenată de Viorel Moldovan se  află în cantonament la Băile Felix.

În ce priveşte amicalul cu “U” Cluj, acesta se va juca pe terenul clujenilor, chiar în perioada în care SCM Zalău se va afla în cantonament.

Dacă amicalul cu  Petrolul Ploieşti reprezintă o premieră pentru SCM Zalău, cu “U” Cluj, formaţia zălăuană s-a mai duelat şi în vară, într-un amical ce a avut loc pe Cluj Arena.

Universitatea s-a impus cu 6 – 2, dar SCM Zalău s-a ţinut bine până în ultimul sfert de oră, când diferenţa a fost de un gol.

“Mă bucur că vom avea ocazia să jucăm două meciuri de pregătire în compania unor echipe puternice din Liga a II-a. Chiar avem nevoie de astfel de jocuri în această pauză”, spune Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL