Connect with us

FOTBAL

Problemele lui Mihai Bode s-au agravat

Încă din ultimele zile ale cantonamentului de la Ocna Şugatag, Mihai Bode a acuzat probleme medicale, care iată că nu-i dau pace fotbalistului nostru nici acum. Mai mult, problemele s-au agravat, după ce doctorii zălăuani şi-au dat din nou în petec, punând un diagnostic greşit. La intervenţia lui Lică Jula, Bode a efectuat un control tocmai la medicul formaţiei CFR Cluj. În urma investigaţiilor, s-a constatat că jucătorul trebuie să aibă piciorul imobilizat timp de zece zile, iar după această perioadă de repaus, va mai fi analizat încă o dată de medicul formaţiei clujene. Unele surse spun că viitorul fotbalistic lui Bode ar fi fost incert, dacă nu ar fi fost consultat de medicul grupării fostei campioane a României. Tocmai de aceea reapare în discuţie lipsa unui medic sportiv în Sălaj, problemă apărută după decesul lui Marinel Corha.
În altă ordine de idei, Bode a ţinut să dezmintă zvonurile conform cărora el se dă accidentat, supărat fiind deoarece conducerea nu l-a lăsat să plece în această iarnă. “Sincer să vă spun, de-abia aştept să revin pe gazon. Fotbalul e viaţa mea. Şi vreau să precizez că nu ţin neapărat să plec de la Zalău, ba dimpotrivă. Eu mi-aş dori să evoluez  în Liga a II-a cu echipa oraşului în care m-am născut, dar, dacă nu se poate, sunt nevoit să mă gândesc şi la viitorul meu”, ne-a declarat talentatul fotbalist.   
 

437 Vizualizari
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. fc zalau

  30 November -0001 at 0:00

  astia sunt medicii din zalau dau gres sau kix,foarte bine ca a mers lica jula cu mita la medicul de la cfr cluj si a intervenit pentru el sper sa se faca bine si sa intre pe teren sa ajute echipa fc zalau si la bine si la rau insanatosire grabnica mita

 2. gigi

  30 November -0001 at 0:00

  bag picioru in medicii din zalau, in frunte cu piluta asta, pardon, iluta.
  Varza sunteti cu toii

 3. andrei

  30 November -0001 at 0:00

  In loc sa ajutau jucatorii sa se refaca rapid, mai mult ii incurcati

 4. gabriel

  30 November -0001 at 0:00

  dar nici cu conducerea asta nu mi e rusine
  pai saracu bode a umblat pe la doctori ba cu tacsu, ba cu lica, de zici ca el nu pentru fc zalau si-a futut picioarele

 5. istvan

  30 November -0001 at 0:00

  ai dreptate gabriel. pai conducerea l-a uitat pe mita, asa ca el singur a trebuit sa se intereseze de sanatatea lui. Nu cumva conducerea trebuia sa se ocupe de refacerea lui cat mai rapida?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL